.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

"Български синдром"

Нещо от мен за ситуацията в държавата сега.

Супер фен Аватара на radeberger
    Еми за кой да гласуват, пак за Серго ли ? Доганчо да си прави огледи за по 2 млн. Да се продават земи на морето без пари.

Да точно за тях трябваше може би.

Едиствения,който все още не се е изложил и не е ограбвал България е Волен Сидеров,според мен той може да бъде водач на нацията ни и да ни накара да сме горди че сме българи!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от CSKAMen1
    Едиствения,който все още не се е изложил и не е ограбвал България е Волен Сидеров,според мен той може да бъде водач на нацията ни и да ни накара да сме горди че сме българи!
    Волен Сидеров не е нищо особено, а досега толкова се изложи, че все едно вече е имал 1 мандат.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от CSKAMen1
    Волен Сидеров не е нищо особено, а досега толкова се изложи, че все едно вече е имал 1 мандат.
    аз също се колебая много между герб и атака

И Атака нищо няма да направи, защото нямат кадри.

Волен е твърде неуравновесен тип. Атака съм им виждал кадрите. Половината са комуняги, другите откачалки. По-добре да са само комуняги.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от infern00
    И Атака нищо няма да направи, защото нямат кадри.

Е бсп като имаше кадри какво стана?

Много тъп довод. В Атака членуват един взвод професори и доценти. Проучил съм ги. БНС нямат кадри, но Атака си е сериозна партия.

Язе тея професори съм ги гледал по СКАТ, където беше националната трубина на АТАКА. Както казах по-нагоре – откачалки.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си