.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    добре,глуха съм,затова пея..
    много фалшиви тонове..
    ми окей.. и аз мога да пея, на всеки се случва.. ае излез ти на такава сцяна да те видим дали ще можеш и думичка да изпееш.
    много ви знаят устите, пръскате се от завист всички..
    типичната ни родна черта

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Пее ужасно.
    И да, разбирачка съм, ако това ще питате.
    + че Риана не ми харесва как пее, така че и с това за импровизацията няма да минете. Само дето в тоя случай дори не става въпрос за собствено мнение и вкус, просто това момиче НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ.
    оф ти пък и ти , има ли нещо, от което да не разбираш ?! пф..

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    добре,глуха съм,затова пея..
    много фалшиви тонове..
    ми окей.. и аз мога да пея, на всеки се случва.. ае излез ти на такава сцяна да те видим дали ще можеш и думичка да изпееш.
    много ви знаят устите, пръскате се от завист всички..
    типичната ни родна черта
    съгласна, трудно е на сцена, но въпреки това... Момичето си пее, ама всеки според вкуса си, на мен лично гласа й доста ме дразни... иначе горе долу правилно пее

Мега фен Аватара на koshtramba
    ето това момиче пее божествено : http://vbox7.com/play:075166a1

Вярно, не е на сцена, но все пак... Блендата й е прекрасна, красива е, и мога да ви кажа, че тази, 17-годишната грам не ме впечатли
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Не разбирам от музика, не мога да пея, вия като агонизиращо куче, но това, което чувам просто не ми харесва. Иначе има добра визия.
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Има добра визия, но нищо друго. А пък, вие големи разбирачи ли сте? Всеки си има собствено мнение! Някой казал отрицателно мнение и Вие му казвате вече "ХЕЙТЪР" Аман вече...

Още в началото като почна да пее си викам " Ауе тая мноу зле пее".

koshtamba момичето, което е на клипа ти, пее наистина страхотно. Даже ми харесва повече от тая от x-factor. Сега ще ми кажете "излез ти да я изпееш". Да, мога и да не я изпея, но това не означава , че не мога да правя критики нали? Щом е излязла да пее на сцена, трябва да очаква както положителни мнения, така и отрицателни.

Вие не сте ли хейтъри, а? Някой като каже нещо лошо за еди к'во си и почвате да го обиждате и т.н.

Разберете, има различни хора, различни вкусове!

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba

Вярно, не е на сцена, но все пак... Блендата й е прекрасна, красива е, и мога да ви кажа, че тази, 17-годишната грам не ме впечатли
    хубаво пее, но на моменти не и е правилно дишането,като имам впредив и че не прави кой знае какви движения.
    и не знам що,но ми се струва, че пее малко на гърло.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Права си, накрая е малко като изморена и задъхана Иначе и да, малко на гърло пее, но пак е по-добра от онази пикла... Мое мнение !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Тя не пее, тя вие. Не мога да коментирам дали може да пее или не, но просто ми звучи ужасно...

И визията не става. Трябва да има закон срещу подобно насилие над веждите.

Град
    Manhattan *
    всеки с мнението си!безсмислено е да спорим и всеки да се опитва да налага мнението си.Не може едно нещо да се хареса на всички.Така че в случая няма прав и крив

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Пее ужасно.
    И да, разбирачка съм, ако това ще питате.
    + че Риана не ми харесва как пее, така че и с това за импровизацията няма да минете. Само дето в тоя случай дори не става въпрос за собствено мнение и вкус, просто това момиче НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ.

Охх .. боже .. Ти се изкара, че разбираш повече от журито.. и от Риана сигурно пееш по-добре ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Точно на този клип не ми харесва. Има интересен глас момичето. Е, не е някоя супер надарена, но пък не е и зле. Чувала съм и други нейни изпълнения, на едно от които пееше доста вярно и хубаво. Иначе според мен не си избира явно подходящи песни. Хубава е, спор няма. Като я нагласят пък, съвсем. Но общо взето, нищо особено не е и не е кой знае с какви гласови данни. В България има стотици момичета, пеещи по-добре
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Обичам я!!! Прочетох няколко отрицателни коментара базирани на първото и изпълнение. Защо не разгледате всичките и изпълнения и тогава коментирайте...
    http://www.youtube.com/watch?v=SkPqgvQg3Mg
    поздрав...

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Ооо, тук май някой се прави на Черил Туиди - прическа, грим, само дето в гласа й куца. Написах в един сайт отрицателното си мнение за пеенето й и веднага бях атакувана!Но не ми дреме честно казано!

Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Ооо, тук май някой се прави на Черил Туиди - прическа, грим, само дето в гласа й куца. Написах в един сайт отрицателното си мнение за пеенето й и веднага бях атакувана!Но не ми дреме честно казано!
    Не позна! Опитай пак

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Ее, големи майстори бе, чак Риана не можела да пее.. мн сладко момиче и пее мн. хубаво ;д само на някои моменти, като поукрасява песента не ми харесва, но повечето пъти го прави добре. Днеска между другото я имаше в новото списание на БРАВО.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Аз никога не греша, няма начин да не позная!
    А пък за Риана /my favorite / мога да кажа с ръка на сърцето, че на живо гласа й не е толкова хубав, колкото на песните.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba

хубаво пее, но на моменти не и е правилно дишането,като имам впредив и че не прави кой знае какви движения.
    и не знам що,но ми се струва, че пее малко на гърло.
    Тая пее готино, въпреки че има маааалко грешки. Във всички случаи е по - добре от тая Шер. Мъчи се като абориген с болки в корема след ядене на свинско. Ужасно пее. Има хубав глас и ми хареса как рапира, ама другото. Камо ли като пееше частта на Риана изтръпнах от отврат 2-3 пъти.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

СТРАААХОТНА Е !

https://www.youtube.com/watch?v=axpO...U4zda5SSOgGBJH
    Има 2 454 073 абонати, защото пее!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си