- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Toва момиче известно ли е?
ми окей.. и аз мога да пея, на всеки се случва.. ае излез ти на такава сцяна да те видим дали ще можеш и думичка да изпееш.Първоначално написано от CupcakeMonster
много ви знаят устите, пръскате се от завист всички..
типичната ни родна черта
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
оф ти пък и ти , има ли нещо, от което да не разбираш ?! пф..Първоначално написано от PinkFloydSound
съгласна, трудно е на сцена, но въпреки това... Момичето си пее, ама всеки според вкуса си, на мен лично гласа й доста ме дразни... иначе горе долу правилно пееПървоначално написано от POLLINA
![]()
ето това момиче пее божествено : http://vbox7.com/play:075166a1
Вярно, не е на сцена, но все пак... Блендата й е прекрасна, красива е, и мога да ви кажа, че тази, 17-годишната грам не ме впечатли![]()
Не разбирам от музика, не мога да пея, вия като агонизиращо куче, но това, което чувам просто не ми харесва. Иначе има добра визия.
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
Има добра визия, но нищо друго. А пък, вие големи разбирачи ли сте? Всеки си има собствено мнение! Някой казал отрицателно мнение и Вие му казвате вече "ХЕЙТЪР"![]()
Аман вече...
Още в началото като почна да пее си викам " Ауе тая мноу зле пее".
koshtamba момичето, което е на клипа ти, пее наистина страхотно. Даже ми харесва повече от тая от x-factor. Сега ще ми кажете "излез ти да я изпееш". Да, мога и да не я изпея, но това не означава , че не мога да правя критики нали? Щом е излязла да пее на сцена, трябва да очаква както положителни мнения, така и отрицателни.
Вие не сте ли хейтъри, а? Някой като каже нещо лошо за еди к'во си и почвате да го обиждате и т.н.
Разберете, има различни хора, различни вкусове!![]()
хубаво пее, но на моменти не и е правилно дишането,като имам впредив и че не прави кой знае какви движения.Първоначално написано от koshtramba
и не знам що,но ми се струва, че пее малко на гърло.
Тя не пее, тя вие. Не мога да коментирам дали може да пее или не, но просто ми звучи ужасно...
И визията не става. Трябва да има закон срещу подобно насилие над веждите.
всеки с мнението си!безсмислено е да спорим и всеки да се опитва да налага мнението си.Не може едно нещо да се хареса на всички.Така че в случая няма прав и крив![]()
Първоначално написано от PinkFloydSound
Охх .. боже ..Ти се изкара, че разбираш повече от журито.. и от Риана сигурно пееш по-добре ..
![]()
Точно на този клип не ми харесва. Има интересен глас момичето. Е, не е някоя супер надарена, но пък не е и зле. Чувала съм и други нейни изпълнения, на едно от които пееше доста вярно и хубаво. Иначе според мен не си избира явно подходящи песни. Хубава е, спор няма. Като я нагласят пък, съвсем. Но общо взето, нищо особено не е и не е кой знае с какви гласови данни. В България има стотици момичета, пеещи по-добре![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Обичам я!!!Прочетох няколко отрицателни коментара базирани на първото и изпълнение. Защо не разгледате всичките и изпълнения и тогава коментирайте...
http://www.youtube.com/watch?v=SkPqgvQg3Mg
поздрав...![]()
Ооо, тук май някой се прави на Черил Туиди - прическа, грим, само дето в гласа й куца. Написах в един сайт отрицателното си мнение за пеенето й и веднага бях атакувана!Но не ми дреме честно казано!![]()
![]()
Не позна! Опитай пакПървоначално написано от stelkastel
![]()
Ее, големи майстори бе, чак Риана не можела да пее..мн сладко момиче и пее мн. хубаво ;д само на някои моменти, като поукрасява песента не ми харесва, но повечето пъти го прави добре. Днеска между другото я имаше в новото списание на БРАВО.
![]()
Аз никога не греша, няма начин да не позная!![]()
А пък за Риана /my favorite/ мога да кажа с ръка на сърцето, че на живо гласа й не е толкова хубав, колкото на песните.
Тая пее готино, въпреки че има маааалко грешки. Във всички случаи е по - добре от тая Шер. Мъчи се като абориген с болки в корема след ядене на свинско. Ужасно пее. Има хубав глас и ми хареса как рапира, ама другото. Камо ли като пееше частта на Риана изтръпнах от отврат 2-3 пъти.Първоначално написано от POLLINA
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
https://www.youtube.com/watch?v=axpO...U4zda5SSOgGBJH
Има 2 454 073 абонати, защото пее!
https://www.youtube.com/watch?v=8EWINVP3B9A
тая е по-яка ;р