- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с учител ?!
Е какво мислите по тази тема.. действа ви възбуждащо илу пък не =)
![]()
НеПървоначално написано от Jeannie
+1Първоначално написано от miminko
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Повечето ми учители са жени над 40. Мислиш ли, че ме възбужда ?
Всичките ми учители от мъжки пол са минали 60г., така че мисълта за подобно нещо ме кара да повръщам..
Трагедията е пълна...
Не...Учителките обикновено са дърти,досега всичките ми учтелки са на 40+ години,само 1 път ни заместваше една на 20тина години по математика,но тя не се поддържаше добре...
Единият учител е млад, другият е известен в училището като перверзен тип, но и двамата не ми действат възбуждащо. Самата мисъл, че са ми учители ми действа.. отблъскващо.
И спря да се върти за миг земята..
според мене със същия успех можеше да кръстиш темата "Секс с контрольор"
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ПАЛАВНИЦИ извратени
в механото варна има една нова госпожа млада по графичен дизайнкойто е от там знае за кво говоря
аз бих с УЧИТЕЛКА ама тия дето ги гледате в brazzers![]()
хилав софийски дришлио
защо бе хорица?? аз пък познавам доста секси учители...да,повечето са млади,но има и такива които са по на 30-40 и бих казала че са тип "др Хаус" - адски секси,макар и застаряващи
мисля че е възбуждащо,знам,звучи ужасно,но би било интересен спомен(стига да не прераства в нещо голямо),човечеца ще остане без работа
~девойче съм~
Познавам хора, които са студенти и в същото време изнасят лекции в същия университет. Така че всичко зависи от възрастта![]()
zavisi koi e y4itelq![]()
НЕ! НЕ! НЕ !
Hostis Honori Invidia
даскалката по химия оле мале![]()
![]()
Аз като преподавах за кратко миналата година в испанската в София, ситуацията беше следната:
8 клас
момчетата - само с някакви телефони си играеха, изглеждаха невръстно малки..
момичетата - манечки, правят се, че слушат внимателно
момичетата 2: имаше 4 момичета, явно бяха 'кучките на класа' .. изглежда по-големи от възрастта си, натокани, направени.. с дълги коси.. и седяха срещу мен, играха си с кичури от косите, мляскаха дъвки и ме гледаха предизвикателно..
познайте кой пръв отиде на дъската![]()
^ Момчетата нали... само щото сме бели !!
С тия ми ти 'ниски' дънки и блузки малко под бюста и ботуши с токчета.. им организирах модно дефиле на подиума пред дъската![]()
качи снимкаПървоначално написано от BioX
![]()
и според мен е гадно. но зависи:
навремето една много готина млада даскалка в средното ми училище на един лагер беше пуснала на едни от 11-ти клас (батковци тогава). Е да ви кажа никак не ми се стори гадно тогава и сега не ми се струва.
Виж вече учител на 40 по математика с 11-то класничка например вече е върха на простотията и е гадно.
Тая година имаме нов учител по Спорт, който е на 25 години. Няма как нито една ученичка да няма мръсни мисли, свързани с него .. да не казвам и че цялото женско в даскало лудна по него.![]()
Имахме и един преди 2 години, не знам на колко, но имаше добър външен вид и също много момичета казваха, че е хубав.
Момчетата ни (поне в моя випуск) са прекалено задръстени, за да си мислят за такива работи с някоя учителка, но мисля, че има подходящи учителки.
Аз не знам как стоят нещата със законите по тоя въпрос, но нямам нито намерение, нито желание да правя нещо подобно. Не знам защо, не се отвращавам, не ми звучи гадно, но просто не желая ... Влюбена съм![]()