- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с учител ?!
Не съм пробвала ама като фантазия не звучи зле. Представям си се с униформата ми в малко по-разчупен вариант как ми къса ризата примерно....![]()
Има и някои симпатични учители, кво пък...![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз до сега не съм имала учител по - млад от 40 , а дъртите никак не ме кефят ..
Усмихвайте се ! : )))
~
+1Първоначално написано от dimdim
![]()
При нас имаше една която нашата госпожа я учеше и всеки искаше да я пори... ама се уредиха само едни 12 клас ;d
Класната ми по Английски Език е на 26 ии ДА, бих я ковнал:P :P има страшен задник
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
За толко години даскало само това не ми се сбъднаОсвен в университета ако върже
Иначе самата идея ме побърква
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Нещо хвалиш ли се бе харпунПървоначално написано от straus
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
само във фантазиите и ако е секси (някъв млад например..) иначе наистина не бих направила такова нещо.. някак си.. абе не знам..![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Ми дабих пробвал с учителката по БГ
![]()
+1 ... и не само да повръщам.. същото е все едно дядо ми да ме възбужда ..Първоначално написано от Korrnyy
![]()
оо йее
![]()
![]()
Кефех се много на един даскал преди време, в продължение на 3-4г.
Сега съм , да речем, от другата страна и имам хубава 4 месечна връзка с т.нар. ученик, само дето той е с 3г. по-дърт от мен , но това е друг въпрос.
Бях му инструкторка по-скоро , май не се брои![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+1Първоначално написано от amis
![]()
В 7-ми клас ми беше класен един, който приличаше на д-р Хаус и беше много секси, много висок, с леденосин смразяващ поглед, хубава усмивка и беше над 40 годишен. Естествено мисълта за секс с него дори не ми е и минавала през ума, все пак съм била 7-ми класПървоначално написано от dimdim
Просто отбелязвам, че има наистина секси учители.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Мм, един даскал по английски. Мисля, че е под 30 и има такъв страхотен английски акцент, ммммИ е супер миличък
Иначе за секс - ще си замълча ;д
като ученици колко чикии сме били в часовете ...хем за даскалки хем за ученички
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от miminko
Хора много , Човеци малко !
Аз също съм имала фантазий с учител..Беше млад и супер готин.. Но си останахме само с фантазийте
Не знам дали бих правила секс с учител.. Много зависи
![]()