- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с учител ?!
хаха имаше една учителка от мойто даскало към 40 години, не беше много красива ама погледа и беше мнооооого предизвикващ исках направо на бюрото да я почна хаа
aha
В 8-ми клас имахме една по психология ,която беше някъде на около 25 и беше страшна пичка.Ходеше винаги с къси поли и с чорапи с жартиери...
Щях да пускам подобна тема. Моя въпрос щеше да е реално знаете ли за секс м/у ученик и учител?
Да, имаше такава новина преди няколко дни в този сайт. Тее даже имали връзка и си родили дете. Учителката май беше на 43, а момчето... на около 14-15.
Ако ми се отдаде възможност с някоя яка учителка, веднага !![]()
На мен ми се е случвало, когато бях ученик.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Ами.. Имахме скоро един заместник по история.. Млад и зелен на 24-25..Не съм си представяла да спа с него (хахах, прекалено е), но пък наистина беше мноооого секси
![]()
И тук идва въпроса дали учителите биха си легнали с вас особено ,ако сте на 15 ? :![]()
ако ми преподава някой културист по физическо-ДА,
но със реалните учители по скоро бих се самоубила.
<3
ААААА ВЕДНАГА! ОХХ МАЛЕ НА ДАСКАЛА МИ ПО ФВС КОЛКО ЛЮБОВ МОГА ДА МУ ДАМ.... ИМЕ НЕВЕРОЯТНО ТЯЛО :Х ..БРАДЯСЪЛ , ОХ НЯМА ПРАВО ДА Е ТОЛКОВА СЕКСИИ :Х
Хаха за съжаление в нашето училище няма яки учители ....![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
В моето даскало няма учител, който д ами е правил някакво особено впечатление, че да му имам мерак. Но и да имах, щеше да си остане само фантазия. Не одобрявам секс с някой, с който имаш официално-делови отношения. ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В старото ми даскало г-жата по английски беше на 23 години, ама тогава 7 клас много ми разбира главата....![]()
![]()
Тази година съм 10-ти клас и има една учителка която замества господина по физика и е адцки секси направо откачам като я видя около 30-35 е но е с много секси тяло и носи едни впити дрехи ако ми падне...И когато взима някакви тетрадки от шкафа и като и видя дупето..По цял час стоя възбуден ;д не е нормално лошото е че имам само 4 при нея с изключение 1 5-ца ;д
stambelan с повече от 2-3 думи опитвал/а ли си някога да пишеш?![]()
Секс с учител? Вий чувате ли се,бе ...![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Добра фантазия, лоша идея.
Може би ако въпросния вече не ти преподава.. иначе е кофти.
уфф още ми стои спомена от 11 клас когато господина по физическо искаше да ми мачка задника на голо за да не ми оставел 2-ка за годината ... слава богу след като говорих с класната не се стигна со мачкане на дупето ми![]()