.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 133
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да,да , а един станиол , завивал мармота в шоколад
    maDamn

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от neikovaa Виж мнението
    уфф още ми стои спомена от 11 клас когато господина по физическо искаше да ми мачка задника на голо за да не ми оставел 2-ка за годината ... слава богу след като говорих с класната не се стигна со мачкане на дупето ми
    seriously?

Цитирай Първоначално написано от neikovaa Виж мнението
    уфф още ми стои спомена от 11 клас когато господина по физическо искаше да ми мачка задника на голо за да не ми оставел 2-ка за годината ... слава богу след като говорих с класната не се стигна со мачкане на дупето ми
    Като ти гледам аватара, напълно разбирам учителя ти

Не бих пробвал с учителка макар, че в средното та дори и сега в университета има доста хубавки.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy Виж мнението
    Ако учителката ми прилича на някоя от тези направо на секундата я почвам :

Ех тази по средата как чака само ... :/

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И к'во му е толкова интересното да си с учител/ка ?! Все едно те не са хора,deam.Все едно да кажеш секс с готвачка,продавачка,хах.Ед о и също е,иначе съм против.

Голям фен Аватара на toad
    Даскалицата по математика идваше често с едни поли ... ахх . Баш клише си беше - строга , руса , полите , както споменах . Е , не ни учеше много на математика , затова и ми беше най-слабият предмет , но пък не и се сърдехме .

едит : фенка , ти не разбираш , жените мислите другояче
    Последно редактирано от toad : 02-09-2012 на 18:01

Ако е някоя млада и хубава учителка (говоря към 20-25 годишна) с кеф и бих раздрусал сливата.
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    ауу.....
    (10 букви)
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Всичките ми учители от мъжки пол са минали 60г., така че мисълта за подобно нещо ме кара да повръщам..

Имахме един студент миналата година беше ни за 4 месеца по физическо ии просто като го видех и ми се искаше ;д

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Извратеняци...

миии попринцип си зависи от учителя...при мене има много секси даскали ии защо не? мисля че ще е много яко Има даскали които страшно ме възбуждат. знам как звучи но не навсякаде са грозни и противни пенсионери

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Епик фантазиите са на тази тема.
    Има секси даскали, млади, пълни с живот, а и самата мисъл, че е по-висшестоящ от теб.. ммм.
    пп: Не бих отказала да слушам уроците по комбинаторика, подпряла лакти на бюрото на господина.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    От всичките ми учители .. единствено госпожата ми по английски става за някакви подобни фантазии .. Но все още си падам по мъже

Виж от време на време имаме хубави студенти...

Омф але вие нямали ли сте свястна учителка на която да искате да и цепнете допарката ? От 8 до 11 клас съм бил навит на 3 даскалки :ДД:Д: хахах

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch Виж мнението
    Има секси даскали, млади, пълни с живот, а и самата мисъл, че е по-висшестоящ от теб.. ммм.
    Къде ги? :Д

Другата седмица ще имаме студент по физика. Най-накрая някво мъжко, досега все студентки сме имали. Грък бил, ще го видим :д

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    С учители интерес съм нямала...в университета е доста по различно положението...едно 30% от преподавателите ми са около 30...и по партита сме се засичали, и по заведения и по събирания...нищо не се е случвало все още за щастие....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Абе има 2-3 МИЛФ-ки от даскало, които са по-хубави и от момичетата в цялото училище ;д и все пак разума ми казва НЕ ;д

Ако е с учителката ми по география навит съм да науча цялата карта на земята на изуст с всичко.

Бла, бла,..тва ако го направа, следващото ми деиствие ще е от 6тия етаж надолу с главата..

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Четох някъде,че 14 или 16 годишен забременил 45 годишната си учителка. ;d

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    От тези, които ми преподава в гимназията не, но сега в университета има един много готин асистент по икономика, дето ми води упражненията. Не е за изпускане пича, пък и на годинки е добре 28 ( любопитните ми колежки проучиха всичко ), ако ми падне, нема да му простя

Секс с учителка - беше готино като бях ученик още

Цитирай Първоначално написано от STUFFF Виж мнението
    Секс с учителка - беше готино като бях ученик още
    В фантазията ли ти беше готино? (cool)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си