.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy Виж мнението
    Всичките ми учители от мъжки пол са минали 60г., така че мисълта за подобно нещо ме кара да повръщам..
    +++++++++++

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Болни мозъци..

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Имаше една даскалка на която и бях много навит преди няколко години.. Голяма мръсница беше.. Бих я скъсал от секс!!!

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!
    ако се разчуе и ръководството разбере, лошо им се пише и на двамата. ако пренебрегнем това, имам мн готини учители, в мойто дск този по физическо е на 25-30 някъде и мн готин. в едно от предишните ми училища имаше един азиатец, по физика ни предаваше, беше известен като доста извратен тип, да имаше някъде около 32-33, ама беше мн секси, всички момичета от моя клас го гледаха и му бяха навити[тука и аз не правех изключение (blush) ] ако щете вярвайте, един ден този, въпросния тип по физика, ме среща по коридорите и какъв поглед ми хвърли.. иначе постоянно е гладен за секс, нещо не му е наред май

Цитирай Първоначално написано от Mordred Виж мнението
    Ако е с учителката ми по география навит съм да науча цялата карта на земята на изуст с всичко.
    оо и аз така с мояя ахаха ако ми падне самооо ;ххх ще го скъсам беее лелелееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си