.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: ВАЖНО!!!

ВАЖНО!!!

Здравейтее ..
    знам че ще кажете,че въпроса ми е детски ии че ако нямам обща сексуална култураа защо изобщо правя секс ..
    въпроса ми е следния: правих секс с гаджето ми с презървативв и някъде след 15-20 мин го направихме отоново без презърватив ,но той не е свършвал в мен ..та въпроса ми е има ли възможност да се забременее при такъв случай ..след първият път той не е мил или нешо такова!!
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще потвърдя думите. Има риск

ЕСКАПЕЛ ВЕДНАГА И другия път само с презерватив!!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Нека пак кажа нещо за ескапела. ТОВА НЕ Е БОНБОН. Взима се при изключителни случаи, а не всеки път когато не сме мислили за предпазване.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми наспермена патка ти е влязла у пичето. според тебе има ли шанс?

ако се беше умил друга щеше да е работата, ма даже и това не сте направили.

джизъс фъкинг крист
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Има, разбира се!
    Не бъди безотговорна. Това не е шега!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Изчисли дали си била в овулация и прецени дали има нужда от ескапел.
    Като знам 90% колко добре са с математиката, и 95% колко са на ти с биологията, ще си го сметне, ама друг път...Или си представям как ще си го сметне.

Естествено, че има риск. Но не пий Ескапел както горещо те посъветва някой. Ако ставаха толкова лесно бебетата, нямаш хората с години да го правят без презерватив, и пак да не могат да имат деца.

И следващия път мисли МАЛКО.

верно е, че трудно се забременява по принцип, но не бих лежал на това ухо, щото ако стане е 100% и не си заслужава риска, а спешната контрацепция е доста сигурен и безболезнен начин за предпазване при такива ИНЦИДЕНТИ...да и аз съм убеден, че не бива да се употребяват повече от веднъж - два пъти в ЖИВОТА...за тая цел има други хапчета анти бебе...Прави сте, но в случая поне за мен риска е голям...,а това с изчисляването на овулацията не е чак толкова сигурно, защото съм чел, че овулация може да се предизвика както от самия акт, така и от оргазма на жената...

И ти ще завършваш медицина? Недей,моля те.
    Интересно ми е ти как мислиш, че стават неща и моля те без професионални квалификации...

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от hristo1985
    верно е, че трудно се забременява по принцип, но не бих лежал на това ухо, щото ако стане е 100% и не си заслужава риска, а спешната контрацепция е доста сигурен и безболезнен начин за предпазване при такива ИНЦИДЕНТИ...да и аз съм убеден, че не бива да се употребяват повече от веднъж - два пъти в ЖИВОТА...за тая цел има други хапчета анти бебе...Прави сте, но в случая поне за мен риска е голям...,а това с изчисляването на овулацията не е чак толкова сигурно, защото съм чел, че овулация може да се предизвика както от самия акт, така и от оргазма на жената...
    Никога не бях чувала такова нещо... И как по-точно се случва това? Можеш ли да обясниш?

При всеки сексуален акт, при който се дразни шийката на матката, в дъното на влагалището, като рефлекс по нервен и хормонален път, може да се отдели яицеклетка...освен това да се повтаря непротектиран полов контакт си е риск за осеменяване, от където и да го погледнеш...той не се е и мил, абе въобще луда работа...

Град
    ~in the eternal summer~
    При всеки сексуален акт, при който се дразни шийката на матката, в дъното на влагалището, като рефлекс по нервен и хормонален път, може да се отдели яицеклетка...освен това да се повтаря непротектиран полов контакт си е риск за осеменяване, от където и да го погледнеш...той не се е и мил, абе въобще луда работа...
    Наистина не го бях чувала.

Колкото до авторката на темата, недей да правиш необмислени неща заради едното удоволствие, ако не желаеш да има последствия после.

е предполагам не му е висяло бяло като ти го е вкарал пак?

Между другото шанса е минимален.
    Аз презерватив не ползвам. Противозачатъчни също няма при връзките ми с жени.
    Като си свършва работата просто се избърсвам и след 5 минути съм презаредил и наново. Проблем няма ако е избърсан хубаво.

Ето вече 5 годии по тая система и още няма бебета.

Когато жената свършва шийката на матката всмуква съдаржанието на дъното на влагалището, а това за което писах горе става по рефлксен път, когато се дразни маточната шийка...тогава има риск нерегламентирано да се отдели яйцеклетка...

Когато жената свършва шийката на матката всмуква съдаржанието на дъното на влагалището, а това за което писах горе става по рефлксен път, когато се дразни маточната шийка...тогава има риск нерегламентирано да се отдели яйцеклетка...

еми ако е така да каже свърши ли

miminko - Хриси?

з

Цитирай Първоначално написано от mecho888

miminko - Хриси?

з
    Моля?
    Е,добре,как е възможно примерно на 2-3-4 дена да се отделя нова яйцеклетка? Не ми се струва възможно.То така сигурно щяхме да сме 10 милиарда на земята...?

Нищо. Припознал съм се очевидно. Иначе сме 7 милиарда на земята

miminko - Хриси?

з
    Моля?
    Е,добре,как е възможно примерно на 2-3-4 дена да се отделя нова яйцеклетка? Не ми се струва възможно.То така сигурно щяхме да сме 10 милиарда на земята...?

Нищо. Припознал съм се очевидно. Иначе сме 7 милиарда на земята
    Явно.Знам колко сме, но ако всеки път, когато жената свърши, се отделя яйцеклетка, щяхме да сме доста повече, предвид броя на двойките,които не се пазят...

И аз съм на такова мнение. Според мен също темата влезна в графа научна фантастика, но нямам конкретна информация и поради тази причина си мълча и се съгласявам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това с отделянето на яйцеклетка при оргазъм е изключително невероятно за вярване. Какво би станало ако жената свърши 2-3 пъти за един акт? И колко въобще овулации на месец ще има? Да не забравяме, че тези яйцеклетки трябва после да се изхвърлят от тялото. Това са пълни измишльотини
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ЯВНО не съм се изразил ясно...има риск да настъпи спонтанна овулация, затова примерно не е безопаснода се прави секс по време на цикъл...а иначе не говорим за такава овулация, каквато по принцип смятате, а само за отделяне на яйцеклетка извън периода, когато това трябва да стане...също е вярно, че оплождането е сложен процес дори и когато хората се опитват да правят деца не се получава веднага...въпросът е, че си мислите,че прекъснатият полов акт ви предпазва от бременност...опитвах се да ви разкажа, защо не е така...просто има голям риск...освен това има едно лудо чакане, кога ще дойде цикъла на момичето след такива изцепки...

Освен това яйцеклетките не се "изхвърлят" само по време на цикъл...месечното кървене има за цел да изчисти лигавицата на матката и да се освободи от неоплоденото яйцеклетка...Това със спонтанното отделяне не яйцеклетка не става всеки път, когато жената свърши, но има риск, да се случи. От биологична гледна точка жената намира правилния партньор, който освен да я лупне с томахавка по главата, може и да я задоволи...т.е тя може да му създаде потомство...затова може да се случи спонтанна овулация и само при вагинален оргазъм и дразнене на шийката на матката по време на секс от пениса на мъжа...тва беше много писах....

Мега фен Аватара на machoka
    Некои хора тука са претенденти за Нобелова награда с революционните си теории в областта на медицината.

Град
    [На Метри От Земята]
    Има шанс естесвено!
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си