- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подаръчее : )
Здравеййте..извинявайте ако съм сбъркала темата или нещо подобно.Значии майка ми скоро има рожден ден..тя е на 35 ии незнам какво да й подаря..моля ви даййте идеии,но да не са много скъпии : ))
Благодаря вии : ))
Ми не знам,първото което ми хрумжа е книга по неин интерес.Друго мое - ако е пусхачка - да не си пали фаса със запалка за 80 стинки,вземи и някакжа готина подаръчна запалка
бензинова или на газ ветроупорна,по 15-20 лв. ги има с кутиика сичко...Помисли дали тия дни не6то не си е счупила/изгубила/изхабила което да и вземе6...иначе в магазина за подаръци и креативност.
Късмет.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
нов баща ,сигурен съм че и се иска![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
По-скоро съпруг![]()
Иначе сега новата мания за теми е какви подаръци да подарим. В твоя случай бих ти препоръчал да й купиш малка кутийка, в която да си държи бижутата и всякакви джунджурийки.
Audio ergo sum
по-умна дъщеря
1 ден с дете-то и...
Speed 3 Axela
да..съгласна съм ако ти не познаваш майка си,че то ние ли да я познавамееПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Шал и ръкавици примерно
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Насочи се към нещо, от което има нужда. Можеш също да се обединиш с някой от семейството и да изберете подарък заедно или в краен случай направо да я питаш.![]()
Може и да я познава, но просто да иска съвет?Първоначално написано от slunchicetyyy
![]()