- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Приставка за Обем на косата
http://prittywomanstyle.blogspot.com...4/bumpits.html
Извинявам се ако има такава тема.Искам да видя мнението и на др момичета ...
По-добре с това, отколкото да си топираш косата и половината да опада.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И аз мисля че с приствка е най - добре,.Утре ще питам в парюмерията дали има .ако не ще видя в др град....
Разгледайте клипчета в youtube и ще видите, че трябва да се топираш, за да се закрепи хубаво приставката.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Н-И-К-О-Г-А не бих си сложила това на главата![]()
![]()
![]()
И азПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
и азззззтова изглежда все едно си с огрооооооомен череп
много ми е грозно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На това се стремите да приличате в днешно време...поне тази лудост е само в България...![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
УЖАС, УЖАС, УЖАСССС смешно е![]()
![]()
Хора много , Човеци малко !
А аз си мислих, че само на мен НЕ ми харесва![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мм на мен пък ми харесва и съм съгласна, че е по добре от обем с преса. Няма да се изтощава косата, а и поне на мен ми е много досадна цялата процедура.. Мисля , че съм мяркала такова нещо в магазин Accessories в Пловдив, но не съм сигурна.. Интересно ми е каква ли е цената в България..
Тая приставка е нелепа - баш като картинката горе ставаш в главата. Ако може височината на това чудо да се регулира, по би станало![]()
Има различни размери http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CCsQ9QEwAQПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Оу, това е много грозно. Според мен би ставало само на http://cdn.kysdc.com/files//2009/07/...eams-cover.jpg и то в умерен размер, ужасно е иначе, пък не си представям например леко ти се размърдва в косата и се вижда, че имаш нещо като фиба. ;д Не че обема, дето си го правят чалгаджийките е нещо друго но това е супер нелепо..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз го имам, НО не става за всеки ден - е освен ако не искате да приличате на чалга звезда![]()
Купих си го за сватба и прическата ми беше хубава, но да си изляза с това навън - никога ...
и не си заслужава, не е кой знае какво. Трябва да внимаваш - не се закрепва хубаво
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
От къде си го взе?Първоначално написано от Aniiiii
Ами .. аз не живея в България. Тук ги има на всякъде. Пробвай да си го поръчаш през интернет.Първоначално написано от Vikito0o
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥