- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Литература - Робинзон Крузо
Здравейте!
Искам предварително да благодаря на всички, които ще ми помогнат с домашната, която ми поставиха по литература.![]()
Задачата ми е следната "Колко места е посетил Робинзон Крузо?"
Госпожата каза, че трябва да са 23 на брой. Днес още веднъж прочетох творбата, но аз изброих 20, а не 23.![]()
Моля, всеки който може да ми напише всички места, които Робинзон е посетил в творбата "Робинзон Крузо" да го направи.
Домашната ми е за другата Сряда (15.12) така че ще съм ви благодарна ако отговорите преди тази дата.![]()
Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
а хрумвало ли те е че може да ни е по-лесно ако ТИ напишеш местата за които си се сетила първа?
така ще се сетим по бързо и ще си спестим повече време, само коректно е....
да не говорим че ще ни покаже че не ни излизаш с евтин номер да ти свършим работата понеже ни лъжеш от мързел и неуважение![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
...
не можах да намеря инфо но мисля че е логично да си изпуснала нещо около африка, щото е цял континент. може там да е бил на някакви места и освен това имам смътен спомен че след като го спасяват минава през някакви места
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Благодаря!
Ще прочета още веднъж за случките му около Африка и след като е заминал оттам. А само да попитам спомняш ли си кое е последното място, което е посетил или по-точно къде завършва всичко?
ми малко ми е смътно - преди десет години съм го чел все пак.
но доколкото си спомням като го вземат от острова и се прибира вижда че семейството му го е мислило за мъртъв и заминава за... лисабон май беше? нещо такова
The Bird of Hermes
мерси![]()