- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте разбрали това?
Имам едно момиче, което ми е много добра приятелка и винаги сме се резбирали(преди време имах чувства към нея, но беше отдавна). Скоро като се видяхме тя ми каза че сексът между приятели за нея било нещо нормално(тя си има приятел). Как бихте го разбрали това? Предлага ми секс или нещо такова![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
От къде можем да знаем... Ти я познаваш. Може просто да ти го е споделила ей така, а може и да е било намек. Няма как да ти кажем със сигурност.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
тълкуваш
тълкуваш
тълкуваш
....
действай!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Прецени действията й, ти сам знаеш отговора![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз бих го приела като намек
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mynichka
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хора като нея много ме дразнят.Уж си имат гадже,а търсят да се задоволяват на други места.Не го разбирам това.При мен няма такива неща.Та, това е изневяра.Авторе,недей да бъдеш "другия",резервен план или там за каквото те счита.
предлага ти да играете шах...
та ебa в олигофрена майна, дай ми я тая приятелка на мене
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Що и аз нямам такива приятелки...![]()
Де'а и аз искамПървоначално написано от Rolezzz
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Който си го може, си го може братле![]()
аз мисля,че е било намек,ама е кофти така има си приятел,а пък те иска,а пък може и да греша
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
eби
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
За втори път за 5 минути съм напълно съгласна с мнението тиПървоначално написано от sasha_90
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
СТранно ми да го е вазприема такова отношение.Как може тя да ти предлага подобно нещо при положение първо си има гадже и второ ще ссамо приятели.Бива бива ама то на нищо не прилича що за приятелство е това така само ще се съсипе вашето приятелство после.Какво им става на тия хора още малко и роднини да почнат да си предлагат да о правят.Твоята френка е измамна куч.. кс извинение вижда сещо за стока е при положение че има приятел се натиска на теб нищо чудно и на дурги да ги прави.Та тя или иска само от любопитство да го направи с теб или заради единия сек сили изпитва някакви чувства към те поговори ли с нея.
А за ТЕБЕ нормално ли е секс между приятели?
Speed 3 Axela
1. Не можеш да си сигурен, че ти се предлага.
2. А ако е така, самият факт, че го прави, мен лично, ако бях момче, би ме отблъснал. Нали обичахте да ловувате, бе? Какво ви става?
3. Да приемем, че ти се предлага. Ако бях на твое място, не бих го направил с нея, после ще се чувствам тъпо, сякаш съм резервен вариант и съм толкова загорял, че го правя с чужда. Освен това, ако гаджето й разбере и не са в отворена връзка, няма да обърне нейното чене, а твоето.
И да е намек и да не е, и да е споделяне и да не е.. Не виждам смисъл да задоволяваш интересите на заети момичета..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Аз ли само си мисля, че може би приятелят й не я задоволява?