- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- креатин моно
здравейте, взех си креатин моно ама имам един гаден проблем...все остава на дъното...какво да правя ? бях чел някъде че направо го слагам в устата креатина и после с две-три чаши вода...
винаги устава малко на дъното
Остава да, поради простата причина, че монохидрата НЕ се може да бъде разтворен във вода.Първоначално написано от blackfireXx
Отмерваш си дозата, сипваш я направо в устата и преглъщаш с прост въглехидрат (сок или нещо подобно), а може и с вода.
може и с вода бе казах ти сипваш малко и разбъркваш малко и пиеш и нищо не остава иначе и с сок става
хилав софийски дришлио
става ли примерно вместо със сок с мед или банан, защото знам че те са бързи въглехидрати...
и за колко време се усвоява ? защото знам че се изхвърля през урината 99% от него...
и още един въпрос. добре ли е да смеся: Mass 20 + Creatine Monohydrate + Attack ? всичко е на скайтек нутришън
Креатинът се натрупва в тялото в продължение на първите 10 дни от приема му. Незнам от къде си го чул това за изхвърлянето на 99%Първоначално написано от blackfireXx
![]()
Пий ги така
1 Масс 20 сутрин и след тренировка
2. Креатин монохидрат - зареждаща фаза 4 дни по 20 гр разпределени на 4 приема по 5, след което всеки ден по 5 гр.
3. Атак-а се води азотен бустер - приема се 30 мин преди тренировка на празен стомах, така че няма логика да го смесваш с гейнера и да го пиеш преди тренировка. Ако имаш други въпроси, готов съм да ти отговоря
еми, точно така ги приемам а това за 99% е истина![]()
blackfireXx ти беше на 13 нали ? за къв азотен бустер ми говориш ..
хилав софийски дришлио
14и се успокой малко не искам да земам N.O. Xplode или Jack3d
![]()
ххаха аре успокой се ти малко разликата между 13,14 мислиш ли ,че е голяма къвто и да е азотен бустер няма значение ... но щом си решил взимай
хилав софийски дришлио
Просто, ама просто да си го избие от главата това....Първоначално написано от WTFBBQ
Рано му е за всякакви добавки, да не казвам и за фитнес.
тва за кво го казваш на мене ? аз да не съм му баща да прай квото иска .... говори го на него не на мене ...
хилав софийски дришлио
Исках него да цитирам, извинявам се.Първоначално написано от WTFBBQ
Той така или иначе го е прочел, а вече сам да си прави каквото сметне за добре.