- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно! Мишки
Току що разбрах,че ще имам малки мишки и по вида на корема на майката се очаква да се навъдят много. ^^ Гледам мъжки и женската в един аквариум и като се родят трябва ли да махна мъжкия? Ами женската след това? Щото един бивш хамстер си изяде малките след като ги роди и за това питам. От друга страна пък в зоомагазините са по 10 в аквариум,че и с малките...Какво да правя като ги родии? ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
купи си котка за да поддържаш хранителната верига![]()
n00bs
ми, ако държиш недоохранена майката има вероятност да ги изяде.
то и без тва пак има вероятност да ги изяде![]()
shadow4e
ЦЕНЗУРА
бивш хамстер![]()
то густо, то пусто
По-добре ги раздели, поемаш по-малък риск като не са в един аквариум. Ама... наистина, защо са ти толкова много мишлета?![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Защото са малки,пухкаво-космати,дебели и приличат на катерички. Значи да махна мъжкия? Ами женската трябва да я оставя мъничко,че да ги храни..м...нали .. ^^
4XCOKИ
НЕНЕЕНЕНЕНЕ Мишките са много сладки и хамстерите също![]()
Параноята ми е да виждам мъртви мишки със стелещи се опашки. И да припадна.
В блока ми има един бая нагъл плъх, който ми се подиграва.![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Помня, че като бях мнооооого малък имах хамстерка, която роди 7 бебита и не знам защо, но отделихме мъжкия.
За жалост мамата ги изяде до 1.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Цензура
shadow4e
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Да продлъжим по темата и моля без повече подобни коментари като изтритите и цензурираните.
Mъжкият се отделя, но често майката също ги изяжда, това най-често се случва при стрес, така че не я стресирайте и малките не трябва да бъдат пипани докато не бъдат отделени от нея.
Ще махна мъжкия...Днес хванах женската да видя дали мърдат малките и ме захапа ^^ Няма да я стресирам...те с мъжкия си спят и се гушкат в една чаша и мисля,че им е уютно,скрито и хубаво...дано не си изяде децата. Четох че бременността им продължава към 2 седмици само.. О.о Значи скоро трябва да се появят...
4XCOKИ
Може да затъмниш малко терариума. Примерно слагаш книги, тетрадки и подобни но и остави малко светлина. Обаче, ако вече са родени по-добре не пипай нищо и не размествай.
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Родиха се 9. Последно ги преброих 5...вече са по-големички и дано оцелеят. Но ще ги махам...като видях майката как разнасяше едно от мишлетата из аквариума вече не ми изглеждаше толкова сладка и пухкава...
4XCOKИ
дай да ги видя тия дългоопашатковциПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
:P
4XCOKИ
Ау, наистина са ужасни... То като извънземни.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
кви са мъничкииислед като им се отворят очите и им порасне малко козина ще са много сладки
![]()
Ама те и бебетата като се родят тъкмо са грозни. После стават сладки. И мишлетата стават сладки. Но току що родените са... не твърде приятни, айде да го кажем така. То не ми прилича на животинка.Първоначално написано от manliftingbanner
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Супер сладки са, бе. Грознички са, ама то това им е якото.
То така е с тази мода всички с породисти, изпипани до последния детай кучета и повечето не могат и да се зарадват на някое улично, което няма перфектната стойка. Не е обвинение гореписалите, тъй като не ви знам отношението. Просот мисли.![]()
Абе що на черното обичате да казвате бяло.. специално към женското съсловие ми е отправен въпроса?!
Какво им е сладкото на тия караконджули.. приличат на неуспешен химичен експеримент.. може и да станат 'сладки пухкави мишоци' след време, но в момента са повече от отвратителни.