- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
Ама за какви дискотеки балнувате под 18 годишна възраст ??? Кой нормален родител ще пусне дете под 18 в дискотека и коя охрана на място ще повтори тая грешка ???
Тъпа логика имаш .. това че не се пребирате навреме не значи че нямаш развитие и интелект. Ей там ще спре една кола , ще ти излязат накакви бог ги знае какви , могат всичко да ти направят . Там ще те спре една патрулка .. 00:00 айде лична карта , айде ако нямаш и лична карта акти после ? аа мама ме пуска до 12
Ако няма контрол децата се разпускат и злоупотребяват с доверието на родителите си
но какво обяснявам някой ден ще разберете
![]()
До ден днешен не знам какво е вечерен час. Излизам когато поискам и се прибирам когато поискам. На 16 съм
24.12.2010
Аз съм малък и не ме пускат до късно.
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Аз нямам вечерен час,но обикновено до 8:30 съм у нас.Просто не обичам да се прибирам по тъмно(такъв ми е кварталът).Разбира се ако се прибера и с 10 минути по-късно от обещания час,следва конско.(на 13 съм)![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Само едно не разбрах : Родителите ви искат да се отърват ли или просто не ми пука за вас? (Обръщам се към 11-15 годишните,който се прибират след 23:00)
П.П към 22:00
Последно редактирано от WPotter : 07-16-2012 на 11:12
по-скоро искат да се отърват ;d
На 18 съм и нямам вечерен час. По принцип не излизам много, много през деня. Нощна птица съм. Харесва ми да се разхождам сама из пустите паркове. Излизам към 9 и най късно в 2 съм си вкъщи.
^
Лъжеш!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На 17 съм и вечерния ми час е 22:00 (когато съм в София)
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Като се замисля, никога не съм имала вечерен час. Разбирам се с нашите, чувам се с майка ми преди да тръгна да се прибирам и в общи линии, проблеми не сме имали.
До скоро нямах вечерен час , но никога не съм се прибирала след 23:00 (на 14 съм) . Една приятелка каза на майка си, че нямам вечерен час , майка и звъннала на мама и решиха , че трябва да имаме вечерен час и решиха в 23,00 и двете да сме си по домовете .
Родителите ми никога не са ме спирали да излизам, сама съм решавала кога да се прибирам , стига да си нося телефона в мен и да го вдигам всичко е ок , но нещата се промениха . С този вечерен час някак се чувствам вързана , постоянно гледам колко е часа , не мога да се отпусна , но може би защото не съм свикнала .