- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
22:00![]()
аз съм на 13 ( след месец на 14) през зимата съм най-късно до 21:00, а през лятото 22:30 най късно 23:00
![]()
Никога не съм имала вечерен час,но винаги съм се прибирала рано.Сега съм на 16 и се прибирам към 12-1 + това стоя близо до къщи и не живея в центъра.
16 - попринцип до десет, но когато са празници до по-късно![]()
lOve iS in The aIr
няям такъв, никой не ме пита къде отивам, с кого и кво ще прая и кога ще се върна
Зависи в какво настроение са родителите ми.Вечерният ми час е, когато почне да звъни телефона.![]()
ами аз от както навърших 14 и съм до 22:00миналата година бях до 21:00
по миналата до 20:00
![]()
Зависи.Нямам определен вечерен час,но обикновено през учебната година след 21 почват да ми звънят на паника и със 100 уговорки може да го докарам до 22:30-23.Лятната ваканция нямам вечерен час.
На 15 съм.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
преди до 21-22..сега съм наказана до 20,30 :X![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Обикновено до 9 и половина се старая да съм си вкъщиЛятото и до по-късно ..
Зимата не излизам попринцип, но останалите сезони към 21:00 се прибирам, а лятото може и след 22:00, но пак не стоя до много късно. На 13г. съм. Тези дни все се прибирам между 21:30 и 22:00.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
на 18 съм и нямам проблем с вечерния час стига да кажа на наще къде съм и що съминаче попринцип не гледам много да се шлая по улиците късно вечер освен ако не съм на някъде
![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Тъй като живеем в малък град където единствената опасност е да те нападне вълк вечерта, нямам проблем с вечерния час. 11-12...стига да кажа на нашите какво правя.
А в града, в който уча и където съм на квартира разчитам на съвестта си...вечерен час там няма, както мога да се прибера в 20:00 така съм се прибирал и сутринта(леле ако нашите разберат...![]()
)
На 17 съмм и нямам вечер час , но още ми казват се прибирам по навреме![]()
По принцип нямам,ама винаги когато излизам ми казват да се прибирам по навреме.
Първоначално написано от Greshka
И при мен е така.По принцип повече през деня излизам,вечер не оставам до много късно.Сега лятото,като свърши годината е нормално до малко по-късно да излизам,но не прекалявам.
No Limit.
според мен най-добре е родителите да се съобразяват с вечерния час по закон
хехе вечерен час. Мн ми е смешно на едно фр. родителите му казват до 3 4аса а е почти на 18 и седят будни и го чакат да се прибере
![]()
сама съм и нямам вечерен час
ако имах значи някой ще се интересува ..но нито родителите нито др се интересуваиначе до 23:00h съм решила по късно не излизам.
...