.
Отговор в тема
Страница 3 от 14 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 332
    Мега фен Аватара на teenems
    на 16 год. съм -нямам вечерен час
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    На 13 съм и нямам вечерен час, никога съм нямала. Наште никога не са ми казвали "прибери се в еди колко си часа".. И града, в който съм почти половината лято е доста малък, затова ми дават пълна свобода.. Аз им казвам къде съм, с кой съм и т.н., имат ми доверие. Зимата почти не излизам, мразя студа.

Никога не са ми налагали вечерен час, понеже родителите ми знаят, че съм отговорна. Ако искам мога и да не се прибирам, но винаги съм им звъняла, за да им кажа да не се притесняват за мен. След като станах пълнолетна вече нищо не могат да ми кажат даже и да искат и все пак аз продължавам да ги информирам, понеже не искам да ме мислят дали лежа в някоя канавка край пътя.
    В момента се прибирам в къщи за събота, неделя и понеделник, а после отивам при гаджето си през седмицата.

на 13 години съм и нямам вечерен час даже скоро се прибеах в 1 и половина и маика ми каза много е късно голям ерген стана
    Да се ТуНкВаМе ! Аа?

Голям фен Аватара на LeDa
    Тука тия, дето сте на по 13, или имате най-най-най-безотговорните родители, или прекалено много се заблуждавате, че ако не са ви казали определен час, в който трябва да сте си у вас, то нямате вечерен час, сигурна съм, че на 90% от вас още в 21:00 ви звънят да ви питат къде сте.

Иначе не знам дали съм писала в темата, но - 22:00 он понеделник до петък, събота и неделя до по-късно, а лятото - до полунощ (много рядко седя до по-късно от 23) . На 15 съм.

22:00
    Живей така както искаш да те запомннят!

Супер фен
    Тия на по 13 години са яко във филма май... Вие трябва 20:00 да сте у вас, знаете ли колко ще ви се зарадва някоя патрулка да ви барне и една хубава глобичка за вашите....

Не се претеснявам от патрулки аз изглеждам на 15 годишен :д
    Да се ТуНкВаМе ! Аа?

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    На 15 без две седмици. Попринцип нямам вечерен час, но само да се стъмни и ми звънят като на пожарна. Когато бях малка седях до 01:00 ако не и по късно и никога нищо не ми казваха сега когато уж съм по голяма не ми позволяват да седя до късно, защото щяло да ми стане нещо имало много наркомани и т.н.т.

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от Sloop
    Не се претеснявам от патрулки аз изглеждам на 15 годишен :д
    Ще ти поискат лична карта.

Мега фен Аватара на Colouring
    На почти 16 съм и нямам вечерен час.Това обаче не значи,че стоя навън до колкото си искам.Попринцип не излизам все още навън вечерта,затова и нямам този проблем.Но примерно,ако съм някъде,стане късно,родителите ми просто ми се обаждат и се разбираме някак.Зависи от случая и с кого съм.

Ами попринцип като стане 22:30 почват да ми звънят През Август ще правя 12

На 14 съм и не ми казват определен вечерен час, но ми казват да се прибирам на време и аз се прибирам в 22:00, макс 22:30.

На почти 14 съм, вечерен час нямам.Към 21:30h някъде ми звънят да ме питат къде съм, но живея надалечко от хората,с които се събирам, и гледам да не закъснявам

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Зимата до осем, а лятото до десет. Макар, че по закон съм до 8 часа и хванат ли ме някъде, на нашите ще им излезе солено :S.. 97 съм, но имам РД чак през ноември и все още нямам лична карта

вече нямам на 19 съм , но докато живеех с родителите ми имах вечерен час до към 23 (който не се спазваше особено редовно )

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    9;30-9;45 - на 13 съм и съм момиче и живея бая далечко от там където се събираме с приятелите ми

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    На 14 Нямам точно определн час , ама се прибирам най-късно до 22:30 и едва ли мога до по-късно просто не ми казват като излизам прибери се във 22:00:43 или нещо от сорта , но се пак да се съобразявам във София си е опасно във по-късните часове!!!
    I hate cold-blooded people !!!

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    На 14 Нямам точно определн час , ама се прибирам най-късно до 22:30 и едва ли мога до по-късно просто не ми казват като излизам прибери се във 22:00:43 или нещо от сорта , но се пак да се съобразявам във София си е опасно във по-късните часове!!! А тия на 13 без никакъв контрол са яко у филма и родителите са им мнг зле -.-
    I hate cold-blooded people !!!

I ♥ machoka Супер фен
    Вече съм на 14..попринцип съм до 00h,но зависи къде съм,с кого съм.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    припомних си когато и аз имах такива проблеми
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Хах и аз съм на 14.. Прибирам се към седем-осем.. просто защото няма с кого да седя навън Приятелите ми са надалечко.. сега това лято ако се запозная с някой по-наблизко, може и до по-късно да откарам

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    На 18 съм и нямам вечерен час, но от време на време ми се обаждат да проверят къде съм и дали съм жива :P

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Вече съм на 14..попринцип съм до 00h,но зависи къде съм,с кого съм.
    Стига е .. Аз съм на 16 и зимата съм до 9-9 и малко, а лятото преди бях до 10, а сега още не съм говорила с нашите, но пак кажи-речи по тва време се прибирам. оО
    Не се оплаквам, но за 14 годишно до 00...
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Нямам вечерен час точен. Но попринцип около 22:00 съм си вкъщи. Просто тогава вече всички се прибираме и така Иначе ако помоля, ще ме пусне и до по-късно.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си