- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
на 16 год. съм -нямам вечерен час![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
На 13 съм и нямам вечерен час, никога съм нямала. Наште никога не са ми казвали "прибери се в еди колко си часа".. И града, в който съм почти половината лято е доста малък, затова ми дават пълна свобода.. Аз им казвам къде съм, с кой съм и т.н., имат ми доверие. Зимата почти не излизам, мразя студа.
Никога не са ми налагали вечерен час, понеже родителите ми знаят, че съм отговорна. Ако искам мога и да не се прибирам, но винаги съм им звъняла, за да им кажа да не се притесняват за мен. След като станах пълнолетна вече нищо не могат да ми кажат даже и да искат и все пак аз продължавам да ги информирам, понеже не искам да ме мислят дали лежа в някоя канавка край пътя.
В момента се прибирам в къщи за събота, неделя и понеделник, а после отивам при гаджето си през седмицата.
на 13 години съм и нямам вечерен час даже скоро се прибеах в 1 и половина и маика ми каза много е късно голям ерген стана![]()
Да се ТуНкВаМе ! Аа?
Тука тия, дето сте на по 13, или имате най-най-най-безотговорните родители, или прекалено много се заблуждавате, че ако не са ви казали определен час, в който трябва да сте си у вас, то нямате вечерен час, сигурна съм, че на 90% от вас още в 21:00 ви звънят да ви питат къде сте.
Иначе не знам дали съм писала в темата, но - 22:00 он понеделник до петък, събота и неделя до по-късно, а лятото - до полунощ (много рядко седя до по-късно от 23) . На 15 съм.![]()
22:00
Живей така както искаш да те запомннят!
Тия на по 13 години са яко във филма май... Вие трябва 20:00 да сте у вас, знаете ли колко ще ви се зарадва някоя патрулка да ви барне и една хубава глобичка за вашите....
Не се претеснявам от патрулки аз изглеждам на 15 годишен :д
Да се ТуНкВаМе ! Аа?
На 15 без две седмици. Попринцип нямам вечерен час, но само да се стъмни и ми звънят като на пожарна. Когато бях малка седях до 01:00 ако не и по късно и никога нищо не ми казваха сега когато уж съм по голяма не ми позволяват да седя до късно, защото щяло да ми стане нещо имало много наркомани и т.н.т.![]()
![]()
Ще ти поискат лична карта.Първоначално написано от Sloop
На почти 16 съм и нямам вечерен час.Това обаче не значи,че стоя навън до колкото си искам.Попринцип не излизам все още навън вечерта,затова и нямам този проблем.Но примерно,ако съм някъде,стане късно,родителите ми просто ми се обаждат и се разбираме някак.Зависи от случая и с кого съм.
Ами попринцип като стане 22:30 почват да ми звънятПрез Август ще правя 12
![]()
На почти 14 съм, вечерен час нямам.Към 21:30h някъде ми звънят да ме питат къде съм, но живея надалечко от хората,с които се събирам, и гледам да не закъснявам![]()
Зимата до осем, а лятото до десет. Макар, че по закон съм до 8 часа и хванат ли ме някъде, на нашите ще им излезе солено :S.. 97 съм, но имам РД чак през ноември и все още нямам лична карта![]()
![]()
![]()
![]()
вече нямам на 19 съм , но докато живеех с родителите ми имах вечерен час до към 23 (който не се спазваше особено редовно)
9;30-9;45 - на 13 съм и съм момиче и живея бая далечко от там където се събираме с приятелите ми![]()
![]()
На 14Нямам точно определн час , ама се прибирам най-късно до 22:30 и едва ли мога до по-късно просто не ми казват като излизам прибери се във 22:00:43 или нещо от сорта , но се пак да се съобразявам във София си е опасно във по-късните часове!!!
I hate cold-blooded people !!!
На 14Нямам точно определн час , ама се прибирам най-късно до 22:30 и едва ли мога до по-късно просто не ми казват като излизам прибери се във 22:00:43 или нещо от сорта , но се пак да се съобразявам във София си е опасно във по-късните часове!!! А тия на 13 без никакъв контрол са яко у филма и родителите са им мнг зле -.-
I hate cold-blooded people !!!
Вече съм на 14..попринцип съм до 00h,но зависи къде съм,с кого съм.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
припомних си когато и аз имах такива проблеми![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хах и аз съм на 14.. Прибирам се към седем-осем.. просто защото няма с кого да седя навънПриятелите ми са надалечко.. сега това лято ако се запозная с някой по-наблизко, може и до по-късно да откарам
![]()
На 18 съм и нямам вечерен час, но от време на време ми се обаждат да проверят къде съм и дали съм жива :P
Стига е .. Аз съм на 16 и зимата съм до 9-9 и малко, а лятото преди бях до 10, а сега още не съм говорила с нашите, но пак кажи-речи по тва време се прибирам. оОПървоначално написано от neeDaBosS
Не се оплаквам, но за 14 годишно до 00...![]()
^^^
Бургас <3
Нямам вечерен час точен. Но попринцип около 22:00 съм си вкъщи. Просто тогава вече всички се прибираме и такаИначе ако помоля, ще ме пусне и до по-късно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."