- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
Никога не съм имала вечерен час.
По-скоро сама си налагах някакви граници, в които да се прибирам.
Докато бях ученичка, гледах да не се оливам и към 22-23.00 се прибирах.
Но винаги казвах къде съм, с кой съм и кога ще си дойда. Ако закъснявам-звънях да кажа.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
От години нямам такова животно като "вечерен час". Обикновено само ме питат кога смятам да се прибера или майка ми казва да се прибера преди да е тръгнала за работа, т.е 5-6
+1..Към 22.30 се прибирам,освен ако не съм някъде на купон,зашото няма градски транспорт,пък не ми се дават пари за такситаПървоначално написано от Evellexis
![]()
Believe in yourself.
на 18 съм и си права квот си искам
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
На 18 съм и само съобщавам къде съм и дали ще се прибера. Скоро даже няма и да живея при тях.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Никога не са ми казали "ще се прибереш в еди-колко-си; имаш вечерен час еди-колко си.." или нещо такова, но честно казано колкото по-голяма ставам, толкова по-рано започвам да се прибирам ;д През учебно време рядко излизам вечер, а лятото, особено това лято съм толкова изтощена вечер, че само искам малко да си почина сама. Нямам желание да седя до по нощите, най-малкото защото ме е страх да се прибирам сама ;д В смисъл 11 часа вече даже ми се струва доста късно ;д
the sky is the limit.
Мхм.Първоначално написано от TheBobqk
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
на 14, ем към 22ч някъде
Нямам вечерен час, но не злоупотребявам. Иначе ако оставам до късно ми звънят за да им кажа къде съм, да са спокойни...
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
ами нямам точно вечерен час .. абе прибирам се някъде към 10 лятото ..или когато се приберат приятелите
аа зимата не излизам много-много или съм навън някъде до 7 сиг най-много ..
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Никога не съм имал, винаги знам към колко да се прибера![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Нямам, но гледам да не злоупотребявам с това и се прибирам към 23ч. макс. Ако закъснявам, им се обаждам.![]()
Никога съм нямала вечерен час..От малък град съмм.. На 12 съмм.. Прибирам се в 10.00-10.30..![]()
На 14 съм - 22 ми е вечерния, но ако съм наблизо около вкъщи, вероятно ще може и повече
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
И аз съм на 11 и при мен е същото. Все пак гледам лятото да се прибирам към 8;30 - 9;00, а зимата - преди да се стъмни.Първоначално написано от SwEtyy
![]()
I understand. I just don`t care !:P
И аз съм на 11 и при мен е същото. Все пак гледам лятото да се прибирам към 8;30 - 9;00, а зимата - преди да се стъмни.Първоначално написано от SwEtyy
![]()
I understand. I just don`t care !:P
12-годишната ми сестра се прибра в 21.30.
Когато аз бях на 12, забрави да изляза до толкова. Супер нечестно е.
22.00 - единият родител е полицай все пак :Д Но това за нормално излизане. Ако е примерно кино, и продължава повече, или концерт, или някакво събиране някъде се удължава на колкото е необходимо.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ми 22:30 /вече/ за разходка, а за кино, концерт, дискотека, купон, каквото и да е - 23:30 може би. Голямото дете съм и още не съм си извоювала абсолютна свобода.. ех, на сестра ми ще ѝ е лесно после.![]()