- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
13 години до 22 часа ..а и съм от малък град.
Нямам точно определен час, но гледам към 9:30-10 да съм си вкъщи, все пак съм на 14 и не съм от някое мъничко градче.Пък и съм имал случки с пияници по улиците...
11-годишната ми сестра се прибира в 11,но седят срещу нас,а като имаше рок концерти две вечери се прибираше след 12,но и баща ми беше на тоя концерт ( е не с нея...) много тъпо ;д ...Първоначално написано от PinkPan7her
Аз се прибирам към 12,ако трябва оставам и до по-късно (концерт,дискотека ,рд и т.н.)
15 и,освен ако не съм си забравил телефона,не ми правят проблеми.
Първоначално написано от radeberger
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Егаати,колко много сте без вечерен час.Аз съм на 17 и наще едвам ме пускат до 11![]()
Зимата по рядко излизам вечер, а лятото 22:00.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
На 18, нямам вечерен час. Преди да навърша пълнолетие бях до 12-1.
На 16 съм и в момента вечерният ми час е 23:30 часа, а закъснея ли става лошо.![]()
To infinity and beyond.
Под 16 съм и нямам вечерен час . Родителите ми имат доверие и знаят , че се прибирам когато аз реша , но не злоупотребявам доверието им . Примерно в 21:00 се прибирам ако искам повече седа по-наблизо , а не да кръстосвам улиците като безпризорна .![]()
На 16 съм и нямам вечерен час, но майка ми трябва да знае къде съм и с кой съм![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
През зимата трябва да съм си в къщи в 5, през есента и пролета към 8, а през лятото 9.Вярно доста ограничено ама кво да ги правиш - родители.
Еми под 16 години съм и до 22:00 горе-долу.Попринцип не ми се е налагало, защото ми доскучава цял ден навън и се прибирам към 21:00, а и майка ми ми има доверие.
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Като съм на село лятото нямам вечерен час,но до 12-1 най-късно се прибирам,за да не се притеснява баба.В София нямам уговорен вечерен час,но обикновено след 9 започват да ми звънят и,ако се прибера след 10 ми се карат.С много увещания и уговорки мога да ги накарам енвентуално до 11-12 да остана навън.На 15 съм.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
на 14 съм и нямам определен вечерен час, обикновено стоя до 10, 10:30 навън...след това почват да ми звънят наще и да ми казват, че ако не се прибера няма да ме пуснат вкъщи![]()
Значи часа ти е до 10:30 ;дПървоначално написано от finger4o
Много ми е интересно някои пишат ''на 13-14 съм ,нямам вечерен час,но седя до 21;00 и нашите не ми правят проблем''...да нямаш вечерен час за мен означава да седиш до 1-2 и да не ти правят проблем![]()
на 14 съм и нямам вечерен час
пребирам се към се когато си преценя
в 11 12
Me4oOy I LoVe You (H)
don't let go
don't run away love
I still got the feelings you are my passion
don't let go
don't run away love
you are the one for me
Аз съм от малък град,на 16 съм и нямам вечерен час.Пък и много много не излизам вечер както преди.. Моя е малко против да излизам вечер без него,така че повечето време прекарваме у нас и ако излезем някъде на кафе или разходка.А по принцип купончета и дискотеки,иначе навън няма какво да се прави късно вечер,центъра до 12 е опразнен![]()
Да нямаш вечерен час означава да седиш до 3-5 на дискотеката, да не се прибираш системно цяла нощ...какво е вашето?! "Нямам вечерен час, ама прибера ли се след 21:30 става лошо...." или "Нямам вечерен час, ама аз винаги в 20:00 съм си в нас!" Това вашето си е вечерен час.
Просто при вас е неписан закон да се прибирате в 21:00 или 20:00 и не по-докъсно.![]()
От Бургас съм, наще ми имат доверие за всичко и нямам вечерен часна 14 съм...
17 - нямам вечерен час, не помня кога за последно имах. И както някой по - горе каза, това съвсем не означава че стоя по цяла нощ навън![]()
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.