.
Отговор в тема
Страница 5 от 14 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 332
    13 години до 22 часа .. а и съм от малък град.

Повече от фен
    Град
    Русе
    Нямам точно определен час, но гледам към 9:30-10 да съм си вкъщи, все пак съм на 14 и не съм от някое мъничко градче. Пък и съм имал случки с пияници по улиците...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    12-годишната ми сестра се прибра в 21.30.
    Когато аз бях на 12, забрави да изляза до толкова. Супер нечестно е.
    11-годишната ми сестра се прибира в 11,но седят срещу нас,а като имаше рок концерти две вечери се прибираше след 12,но и баща ми беше на тоя концерт ( е не с нея...) много тъпо ;д ...
    Аз се прибирам към 12,ако трябва оставам и до по-късно (концерт,дискотека ,рд и т.н.)

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    15 и,освен ако не съм си забравил телефона,не ми правят проблеми.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    16 години - нямам вечерен час. (но това не значи да стоя цяла нощ навън де).
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Егаати,колко много сте без вечерен час.Аз съм на 17 и наще едвам ме пускат до 11

Град
    Провинцията
    Неопределен.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Зимата по рядко излизам вечер, а лятото 22:00.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Повече от фен Аватара на ggb
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    На почти 16 съм и нямам вечерен час.Това обаче не значи,че стоя навън до колкото си искам.Попринцип не излизам все още навън вечерта,затова и нямам този проблем.Но примерно,ако съм някъде,стане късно,родителите ми просто ми се обаждат и се разбираме някак.Зависи от случая и с кого съм.
    +1

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На 18, нямам вечерен час. Преди да навърша пълнолетие бях до 12-1.

Мега фен Аватара на Infinity
    На 16 съм и в момента вечерният ми час е 23:30 часа, а закъснея ли става лошо.
    To infinity and beyond.

Под 16 съм и нямам вечерен час . Родителите ми имат доверие и знаят , че се прибирам когато аз реша , но не злоупотребявам доверието им . Примерно в 21:00 се прибирам ако искам повече седа по-наблизо , а не да кръстосвам улиците като безпризорна .

Повече от фен
    На 16 съм и нямам вечерен час, но майка ми трябва да знае къде съм и с кой съм
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Супер фен Аватара на Djuff
    През зимата трябва да съм си в къщи в 5 , през есента и пролета към 8, а през лятото 9.Вярно доста ограничено ама кво да ги правиш - родители.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Еми под 16 години съм и до 22:00 горе-долу.Попринцип не ми се е налагало, защото ми доскучава цял ден навън и се прибирам към 21:00, а и майка ми ми има доверие.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Град
    Ловеч, България
    На почти 17 съм през зимата е до 22:00 както по закон, а през лятото може да се каже, че нямам защото ми имат доверие
    DON'T WORRY BE HATER xD

Момиче съм!!!

Град
    София
    Като съм на село лятото нямам вечерен час,но до 12-1 най-късно се прибирам,за да не се притеснява баба.В София нямам уговорен вечерен час,но обикновено след 9 започват да ми звънят и,ако се прибера след 10 ми се карат.С много увещания и уговорки мога да ги накарам енвентуално до 11-12 да остана навън.На 15 съм.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

на 14 съм и нямам определен вечерен час, обикновено стоя до 10, 10:30 навън...след това почват да ми звънят наще и да ми казват, че ако не се прибера няма да ме пуснат вкъщи

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    на 14 съм и нямам определен вечерен час, обикновено стоя до 10, 10:30 навън...след това почват да ми звънят наще и да ми казват, че ако не се прибера няма да ме пуснат вкъщи
    Значи часа ти е до 10:30 ;д
    Много ми е интересно някои пишат ''на 13-14 съм ,нямам вечерен час,но седя до 21;00 и нашите не ми правят проблем''...да нямаш вечерен час за мен означава да седиш до 1-2 и да не ти правят проблем

на 14 съм и нямам вечерен час
    пребирам се към се когато си преценя
    в 11 12
    Me4oOy I LoVe You (H)
    don't let go
    don't run away love
    I still got the feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love
    you are the one for me

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз съм от малък град,на 16 съм и нямам вечерен час.Пък и много много не излизам вечер както преди.. Моя е малко против да излизам вечер без него,така че повечето време прекарваме у нас и ако излезем някъде на кафе или разходка.А по принцип купончета и дискотеки,иначе навън няма какво да се прави късно вечер,центъра до 12 е опразнен

Да нямаш вечерен час означава да седиш до 3-5 на дискотеката, да не се прибираш системно цяла нощ...какво е вашето?! "Нямам вечерен час, ама прибера ли се след 21:30 става лошо...." или "Нямам вечерен час, ама аз винаги в 20:00 съм си в нас!" Това вашето си е вечерен час.

Просто при вас е неписан закон да се прибирате в 21:00 или 20:00 и не по-докъсно.

Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    На 15 години съм и нямам вечерен час !

От Бургас съм, наще ми имат доверие за всичко и нямам вечерен час на 14 съм...

Град
    Варна
    17 - нямам вечерен час, не помня кога за последно имах. И както някой по - горе каза, това съвсем не означава че стоя по цяла нощ навън
    ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си