- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
на 14 г. нямам вечерен час - когато ми се обадят да се прибирам
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
на 14 съм и вечерния час ми е 22:00
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
на 17 съм,вечерен час нямам,само като ходя на бар ми казват да се прибирам към 3-3,30;но вече и да закъснея не ми правят проблеми
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Какво общо имат годините с вечерния час?
Така можех да хванем лъжците.Ако някое момиченце на 12 ми каже,че няма вечерен час и е от София,ще и кажа ЛЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕШ,копеУЕ!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Например пикла на 13 не може да се разхожда по улиците в 1 през нощта.Не е нормалноПървоначално написано от xch0colattegiirlxx
Ето това общо има...
На 14 (прехвърлени) съм и гледам да не се прибирам по-късно от 22:00. Не ми е никак приятно да вървя по улиците сама, когато е тъмно, и то най-вече като се има предвид, че уличните лампи на моята учлица са загасени от 21:30 до 22:30 (пускат ги за час и после ги спират за същото време). Когато има кой да ме изпрати, стоя и до по-късно : ) .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
оо, то някой ако иска може да излъже и за годините си... иначе на 14 съм иии към 21и30 съм в нас.
Да, имам в малък град живея ,но пък има много разбойници , а там където се събираме с приятели е много далече от моят блок горе-долу съм до към 22:00 ; 22:30ч.
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Почти на 13г. съм и нямам вечерен час!![]()
Ем нямам вечерен час , но гледам да не се прибирам по-късно от 12 защото майка се притеснява.., с изключение на дните и нощите когато съм на купон![]()
Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!
на 16 - в града - 22:00
На село - нямам .. но понякога ми правят проблеми![]()
на почти 14 - 22:00..
преди беше 22:30, ама гафовете до това водят..![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
на 14 съм - 00:30
Sex is like nokia -connecting people like Nike -just do it Like Pepsi -ask for more Like Samsung -everyone is invated and like me -TO GOOD TO BE TRUE!
момиче :P
на 12 съм и нямам вечерен час.Обикновено се прибирам към 10 вечерта ,защото децата в махала до толкова ги пускат.Когато закъснея ми звънят ,но не ме прибират.Иначе по центъра не остава до по-късно ,защото живея далече и се прибирам с автобус.Когато ме взимат и съм с компания също няма проблем!
блазе вии -.-
на 14 съм (от вчера ^^) ии съм от малък град .Вечерният ми час лятото е 21.00 , защото живея в гаден квартал .. с мрънкане може и 21.30![]()
Ноо сега се местя в Софията без нашите, само с баба ми, която е супер печена в тия отношения, защото е свикнала на изгъзиците на брат ми, който излизаше в 23.00А и аз ще свършвам даскало към 7.30, затва 9 ще е напълно нормално да се прибирам и зимата в София, защото живея на 40 мин от училище..може и по-късно
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
17 и нямам такъв.![]()
14 - бях до 00:00 ноо не знам на наще кво им стана.. в малък град живея, винаги се прибирам на време.. и вече съм до 23Скоро има купон у една приятелка и искам да съм поне до 3 .. как да ги накарам някой има ли предложения ??? Била съм до 3 на празника на града.. ама тогава имаше повод.. сега???
![]()
<3 The Vampire Diaries <3
аве хора кви са тея родитери с вечерен час аз сам на 13 и нямам
Отговорни.Първоначално написано от deskaaawee
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз съм на 18 и си нямам вечерен час![]()
![]()
![]()
И преди съм нямал като се замисля.
>>DjBelev<<
syper e naliПървоначално написано от kitty02
Те са на 13 и като се приберат най-късно в 10 и техните не им кажат нищо си мислят,че са много големи и нямат часПървоначално написано от DieselBlood
Защо някое 13 годишно не се прибере в 3 сутринта да видим дали няма да има после
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!