- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
боже на 13 14 без вечерен час!? после защо децата били пропаднали...
На 18 съм. Нямам вечерен час, но по-късно от 12 не се прибирам. Някой път оставам да спя при приятелка, но нашите знаят къде съм разбира се.
На 17 съм .. и22 като стане се започва със звъненето " Къде си? Кога ще си дойдеш? Имаш вечерен час! "
и затова гледам до 22:30 да съм се прибрала,че иначе недоволстват!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напрао е смешно!
- only GOD can judge me !! ;]
Еми на 13 съм и няколко месеца, абе май месец съм ..Точно вечерен час нямам, ама сега гледам 21ч. да съм вкъщи ;д . Странното е, че когато бях за 5 клас-на 11 - се прибирах в 11 и нашите с какъв акъл са ме оставяли, сега си чудят след 20,30 къде съм.. ама тогава бяхме голяма банда,През лятото вечерен час-нямам ама към 10 без нещо съм пред нас, там в квартала вече из блоковете може да остана до 11 ;Д ,а зимата не знам, не мога да се сетя кога съм се прибирал, ама не помня да е било : 20,00 да си в нас, винаги единия ми звъни-къде си кога се прибираш, гледай да е по-раничко и тка![]()
![]()
Нямам час
На 13 съм. Нямам вечерен час, но гледам да се прибирам до 22:30. Когато съм близо до нас през лятото се прибирам късно към 23:00 - 00:00 защото се събираме мнооого хора и все има какво да се прави.
На 14 съм. Вечерният ми час е 23:00 или 23:30![]()
късметлия/късметлийкаПървоначално написано от an0niimka
![]()
и аз съм на 14 а по-късно от 10 ......забрави... ;д
awerw♥
пфф тва, че 13-14 годишни (особено момичета) се прибират когато си искат си е пълна безотговорност от страна на родителите.![]()
Аз до сега съм имала вечерен час 22:30, въпреки че съм в малък град, а сега като съм на 18 нямам, но гледам до 23:00 да се прибера, защото съм на мнение, че докато родителите ти те издържат трябва да се съобразяваш с тях, а не да ги караш да се притесняват по цяла нощ. А иначе, започнеш ли да се издържаш сам/а, може и с дни да не се мяркаш у вас. Това е моето мнение![]()
P.S.: на 15-16г са ме пускали най-много до 22:00 лятото, и 21:00 зимата, а да не говорим за преди това, когато е било с по 1 час по-малко, но не се сърдя, мисля, че ми се е отразило добренищо не съм загубила като не съм скитосвала по улиците в 02:00
![]()
Еми аз съм си на 17 и лятото си се прибирах към 9, освен ако няма някой концерт, купон или нещо такова предопреждавам, че може да се прибре по-късно, напримерно до към 10 макс![]()
ами аз съм на 13 и ми дават до 23.00
оба4е имат 2 условия да си нося телефона и да не съм сама
аз съм от Видин града е малък ама е плувнал от наркомани и пияници, но пак си ми дават до късно
на 14 и ми дават до 22:00, но трябва да си нося телефона с мене![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Емии.. зависи от настроението, с кого съм, къде съм ...Зимата много-много не излизам, лятото до към 22:00 .. на почти 13
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Първоначално написано от martito2
на 12 си в момента и те пускат до 10
..
иначе на 15 излизам рядко и нямам час, но от преди са ме научили към 10 да съм у наса и поради други причини трябва да съм ''примерна''
![]()
Това, че някои нямаме вечерен час, не означава, че сме пропаднали, а просто че родителите ни знаят къде сме с кой сме и какво правим...Първоначално написано от unwanted
+1Първоначално написано от SummerHit
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
На 15 съм и лятото ми разрешават до 12, зимата до 9-10, а ако съм пред нас и до по-късно
Да ви питам до колко е нормално 16 годишно момиче вечерният и час лятото да е до 8 а пък зимата до 7.45.Не е ебавка!
Лятото 11-12, през учебно време 9, сам си го налагам часа.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek