- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
Нямам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами аз така или иначе не обичам да се прибирам по нощите ...така че...зависи от времето и кога се стъмва.
Първоначално написано от kuklichka_bg
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
на 16 съм.Баща ми ако е в нас, което се случва 1 макс 2 на седмица се прибирам 22.30 - 23.00, с майка си позволявам повечко, а и всеки петък, някой път и събота съм сама, а и не само заради това, но принципно съм доволна и мисля че така е нормално![]()
момиче
няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.
Все си мисля, че съм писал (дори 2 пъти) в тази тема, но - нямам вечерн час, но майка ми е свинкала до 1 час след като се стъмни да съм в нас, а и аз горе-долу по това време се прибирам винаги, може би за това така
Не виждам смисъл да стоя по нощите. Като бях по-малък и стоях пред блока и до към 23:30 съм стоял, ама сега няма кво да прая отпред, а и честно казано след като се стъмни повечето се прибират, вече няма кво толко да се прави, уморени сме всички и така
Общо взето през най-големите дни най-късно към 22:30 май съм се прибирал.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз мисля, че 14 годишните са вече достатъчно големи за да стоят до 11 - 11:30..
На 13 съм и се прибирам най-късно 23-23;30. Но винаги някой ме изпраща и живея в малък град. Пък и зависи къде съм. Прибирам се 23;30, ако не съм много близо до нас, иначе ако сме пред нас или близо до нас мога и до по-късно. Но това е лятото. Зимата не излизам много-много, но някъде 19-20 часа най-късно съм си в нас.
Последно редактирано от xco0kie_ : 06-30-2012 на 10:00
На 17 съм. Не ми е определен вечерен час, но като стане 10-10 и нещо нашите, разбира се, започват да звънят къде съм, с кого съм и кога ще се прибера. Ако поискам ми позволяват да постоя до по-късно. Зависи от това къде се намирам и дали след това ще се прибирам сама. Не се оплаквам.
До 16 години, да се оставят да скитосват след 22:00 си е чиста безотговорност. От 16-18 може да се приеме 00:00. След 18 вече да стоят до колкото искат.
Нямам вечерен час, но и не скитосвам по улиците до късно. Ако ще излизам е за цялата нощ. Ако ли не - към 10-11 вечерта се прибирам.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Нямам, не са ми определили и никога не са ми определяли точен. Не се и бавя. Към 22:30-23:00 се прибирам обикновено , понякога- по-рано, понякога- по-късно. Ако вече ще е до доста късно или няма да се прибирам, ги предупреждавам.
Everything changes, but beauty remains ...
Законът не мисли така. Ама... айде, да приемем, че това е глупав отговор, щото то и 17-годишните не трябва да са навън след 22ч, но не виждам кой родител ще си остави 14-годишното лапе на улицата по това време.
Откакто навърших 18 (няма и месец), нашите доста са отпуснали режима и сега, общо взето, се прибирам, когато реша. Ако не ходя никъде, най-късният час, в който съм се прибирала, е 00.30. Ако съм на дискотека - когато ми скимне. Последният път се върнах в 4, а бях първа смяна на даскало. Направо не мога да си се нарадвам на късмета, предвид факта, че съм доста строго отглеждана.
като се замисля никога не са ми казвали кога да се прибирам,ама в повечето случаи гледам да се ограничавам
На 17 съм. Когато съм в града си хващам рейса в 10, а когато съм в квартала мога да седя до много късно, но зависи с кого съм. Все пак не злоупотребявам с доверието на майка ми.
^^^
Бургас <3
На 16 съм, не мога да кажа, че имам определен час, в който трябва да съм се вкъщи. Когато съм навън, казвам на наще евентуално към колко ще се прибера и ако закъснея - пак им се обаждам. Обикновено нямат проблем с това.
на почти 15 съм и към 10 трябва да съм си в нас или поне .. ако искам да остана по до късно, трябва да се обадя и да кажа с кого съм и дали има някой , с когото мога да се прибера (от София съм ), смис това се случва само като съм на купон или нещо от сорта.
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
На 14 съм - 21:30
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Аз не съм в групата на тинейджърите и отдавна нямам вечерен час, но съм много за неговото спазване. От както почна ваканцията всяка вечер в една беседка под прозореца ми е пълно с народ на бира,приказки на висок глас, кикотене и крясъци. До 22-23 часа е нормално и не мрънкам, но после определено ми пречат. Изморен съм и имам нужда от сън, а сутринта в 6:00 жив или умрял трябва да съм станал.
като по малка имах и го спазвах със стотните,сега вече нямам
На 14 (почти) съм от София..
Попринцип се прибирам,когато се стъмни..
Сега се прибирам около 10 часа,ако съм с някой съсед (да не се прибирам сама) и към 10:30 до 11:00 пред нас да стоя..
Иначе доскоро ми беше 9 часа..
Зимата почти не излизам или не стоя до късно..
На 11 съм,нямам вечерен час,но след 22:00 почват да ми звънят или да ме търсят.
На 18 съм ,нямам вечерен час, като се замисля така май не съм и имала. Дори когато бях много по-малка наще знаеха ,че ще съм си у нас преди да се стъмни .