.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ям и отслабвам!

Направо съм изумена. Преди всички ми казваха, че съм слаба, но аз така и не го забелязвах.. все си намирах недостатъци и, не че съм се опитвала да отслабна (не мога, твърде много обичам да ям и да си мързелувам), но започнах сериозно да губя тегло.. започнах да се притеснявам, щом и аз започнах да забелязвам, че съм Твърде слаба. Парадокса е, че ям много, особено последните няколко дни, въпреки, че не съм гладна, ям насила. Иииииии в крайна сметка пак отслабвам и отслабвам... кажете, някой ако знае, на какво може да се дължи това? Как да спра да отслабвам и да кача малко килограми (в момента съм 48кг./171-2см., а преди бях 51-2-3кг...) ?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Не че искам да те плаша, но да не са проблеми със щетовидната жлеза...Или така наречената 'гуша'. Няма да е лошо за всеки случай да идеш на лекар. Успех
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

До сега четох за заболявания на щитовидната жлеза, но при тях се увеличава теглото, а не намалява?

Повече от фен
    Лекар -> Профилактични изследвания (Хемоглобин,желязо,СУЕ) -> Резултат

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от faced
    До сега четох за заболявания на щитовидната жлеза, но при тях се увеличава теглото, а не намалява?
    Аз доколкото съм чувала имаше няква 'врътка' и възможностите бяха или рязко няпълняване или рязко отслабване.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Яж разнообразни храни от всичко по нещо и не исключвай плодовете и зеленчуците. Можеш да си вземеш бирена мая това са витамини които са полезни за здравето, косата, кожата, ноктите и от тях също се напълнява, но все пък се посъветвай първо с личния ти лекар или фармацевт.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Глупости са всичко, което сте написали до сега. Преди бях 52-53кг на 165см, сега съм 49кг на 168-170см
    В един момент изгубих тея 2-3 килограма и израстнах с няколко см. Нормално е да се изплашиш, но те съм умряла, и ти няма.
    За половин година не съм мръднала и килограм, а се раздирам от ядене. Няма значение какво е, отварям хладилника и ще си взема от това, от това, и от това, отварям шкафа със сладките работи взимам си от това и от онава и кола и сок и всичко и въпреки това си запазвам килограмите. След време се промени.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Просто имаш много бърз метаболизъм. Не е страшно, ако не започнеш да губиш много килограми за кратко време. И все пак ако ти самата не се чувстваш комфортно с теглото си или забележиш прекален спад (42-45кг) желателно е да се консултираш с диетолог. Той ще ти каже дали има някакъв проблем и ще ти препоръча режим на хранене.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от faced
    Зависи за кои заболявания иде реч.
    Изпотяваш ли се обилно? Нарушения в менструацията имаш ли? Сърцебиене? Нещо в лицето ти да се е изменило? Диария да имаш? Станала ли си по-нервна?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си