.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Да го попитам ли?

Моята историйка е следната - има едно момче, с което се познаваме почти от година...така се развиха нещата, че с времето желанието да сме заедно растеше, но по една или друга причина нещата се случваха бавно и един от най-хубавите фактори е че преди всичко станахме мн добри приятели...преди около месец настъпи и моментът с целувката и от тогава насам всичко е като цяло перфектно...във времето, което прекарваме заедно не пропускаме да си покажем колко мн се харесваме, желаем...всичко характерно за една двойка - напоследък даже той ме запозна с някои от най-добрите си фр, показвайки и пред тях, че е с мен...като цяло държим се като двойка, но за този един месец не ме е попитал директно 'заедно ли сме' и имам нужда от съвет - да го попитам аз какво означава всичко това м/у нас...или просто да оставя нещата да се развиват така, понеже доколкото го познавам той не е много по думи и обяснения, може би нещата за него се подразбират, имайки в предвид всички случки, които говорят доста повече от един отговор на конкретния въпрос + това ме е страх да не разваля всичко по този начин. Какво бихте ме посъветвали?

Според мен той ти е показал,че сте заедно и не е нужно да го питаш,все пак той ти показва любовта си,но ако не си сигурна го попитай,едвали ще развалиш всичко та нали се обичате :P
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Ами според мен не го питай щом не е по обясненията и думите щом всичко е както трябва не е много важно,че не ти го е обяснил ! Много любов ви желая..
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Моята история започна по подобен начин. Никой нищо не попита, целувката свърши цялата работа. Вече две години сме заедно и живеем заедно.
    Щом сама виждаш, че действията му говорят повече от каквито и да било думи, защо си тормозиш главицата с такива въпроси?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

...защото обичам да си втълпявам глупости, когато всичко е наред явно и аз мисля засега да оставя нещата така... а за любов мисля, че е малко рано да се говори още - може би доста силна привързаност (:

Направи се на луда и го питай "Ти кога ще ми предложиш да сме гаджета ?" но го кажи леко весело все едно е бъзик и ще разбереш !

Голям фен Аватара на BlueKnife
    на твое място не бих..
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    то се подразбира,че сте заедно,по-добре не го питай,няма смисъл
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Момчето явно е по доказването, а не казването. Щом ти го е доказал, няма смисъл да го питаш.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

и аз съм на мнение като Елито .. но в такава ситуация като вашата.. мисля че само за ебавката може да се питате защото до колкото прочетох правите сичко което се прави когато сте заедно

anonymous768631
    Guest
    По дяволите!
    Какво значи "Заедно ли сме?".
    Ти ако не знаеш, аджеба, ние ли да знаем!!!
    Абе вие сте като малките деца!!!
    "Хайде да ходим...", "Заедно ли сме?"
    УжасТ!!!

Много е хубаво, че сте били приятели преди това и сте си споделяли, това определено помага на една връзка. По всичко личи, че сте заедно, ако имаш прекалено много въпросителни в главата си, просто го питай как гледа на взаимоотношенията ви и това е, не виждам какво го мислиш
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Щом те запознава с неговите приятели и пред тях казва, че сте заедно, не е ли очевидно ЧЕ СТЕ? ..*facepalm*
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен
    Няма нужда от въпроси. Всичко си е ясно.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си