- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме наистина?
Ами аз много харесвам едно момче..То не знаеше,че аз го харесвам,когато ми каза,че и той ме харесва.Каза ми го по скайп,защото е доста стеснителен..След известно време ми предложи да ходим и аз естествено се съгласих.Той ми твърди,че много ме харесва,но в училище го е срам да ми говорикогато излизаме заедно не се целуваме или прегръщаме,той казва,че иска,но не знае как,защото няма опит в това и много го е срам..Аз обааче си мисля,че той просто не ме харесва
Как да разбера дали наистина ме обича както твърди?
Е уж те харесва, пък искаш да разбереш дали наистина те обича.. дай малко по-спокойно на ритъма.. Може би наистина се срамува, но за сметка на това може ти да го предразположиш пред теб да не е притеснителен и всичко да си тръгне по реда..
P.S. На колко си ?
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Ами като кажа сиг ше си умрете от хил на 13 с1м ;д
на 13![]()
Ясно ;]Първоначално написано от Gabsity33
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
ше си умрете от хил-тва ми е новия любим лаф![]()
madafaka
и на менПървоначално написано от w0lf
![]()
а иначе.. според просто го е срам.
Защо не се съгласиш със това, което ти казва той(приятеля ти)? Искам да кажа, че и аз съм излизал със момиче, което харесвах ужасно много, но ме беше срам да я прегърна или целуна. Поглеждах я във очите, а те казваха " Какво ти става? Защо по дяволите не ме целунеш? Толкова много ли искам? " . Просто аз не бях уверен във себе си. Но след време всичко се оправи. Искам да кажа, че във началото ще е доста трудно, и за двама ви. Трябва ви време... а пък и според мен момчето няма много опит със момичетата. [/b]
Имах такова гадже.Не си струват нито усилията,нито енергията.Ако те харесва наистина много,ще има нужда да те прегръща и целува,а няма да го прави от задължение.За съжаление,аз разбрах това много късно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
А като ти предложи пак ли беше по скайп?
..като го е срам не е дорасъл да си има приятелка.
не се занимавай с него.. аз не бих.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
не те харесва
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Малки сте още, нормално е да го е срам !