- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му покажа
Как да покажа на 1момче че не ми е безразличноо и че искам да си оправим нещата помежду си защото се скарахаме заради мен![]()
Извини му се и кажи че съжаляваш много за това което си сторила, защото не можеш да търпиш да бъдете скарани и да не си говорите.
Покажи му циците си
Speed 3 Axela
Ем... кажи му ,че съжаляваш за к'вот сте се скарали и идете да пийнете нещо.
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Мда както казаха другите кажи му,че съжаляваш,че не искаш да сте скарани.А ако е нещо по-сериозно направи му някаква изненада или просто му позвъни на вратата и го помоли да те изслуша а не по скайп..![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Покани го да излезете с повод,че искаш да говориш с него.
Като се срещнете седнете на някоя пейка..прегърни го...сложи си главата на рамото му след това кажи съжалявам и го целуни и му кажи "Разбери ме,моля те!" и след това изкажи чувствата си..
Кажи му да затвори очи,целуни го и се задръж за 10 секунди и после го питай "Сега почувства ли ме?"
И вече сте тип топ метнати и подготвени за приключения.Хяхяхя
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Щипни го по дупетоо...![]()
може да му го кажеш примерно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Най-малкото.. дължиш му извинение![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Това е голяма глупост. Проблеми не се решават оп прегръдка, оп целувка... айде нищо ни няма. Не става така.Първоначално написано от AnzaRe
Ако наистина искаш да се оправите и да си решите проблема просто поговорете.![]()
Ако глупоста ти е свързана с чуждата снимка, виж си другата тема![]()
Съгласен съм !Първоначално написано от DarkGirll
![]()
Пробвай да се извиниш. Нищо не губиш, но ако не ти приеме извиненията ще разбереш колко държи на теб и колко иска да сте заедно. ;]
+ доста добра идеяПървоначално написано от AnzaRe
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!