.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Излезна ми едно нещо на пениса помогнете

Аз съм на 18 години излезна ми на пениса една подутина изглежда като пъпка но си седи там от вече 3 седмици и започна да ме притеснява. Не ме боли нито ме сърби ако някой знае какво може да е да каже плс.

Повече от фен Аватара на ggb
    Щом не те сърби и боли значи нямаш проблем.
    Понякога излизат от самосебе си,но само да не е гнойна може да е няква инфекция.[Момиче съм и не мога да ти помогна много]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Само една ли е ?
    Прилича ли на гнойните ?
    Къде ти е излязла по-точно ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Да само една е
    Намира се малко под главичката
    и не прилича на гноина

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Я ми я опиши по-точно как изглежда
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ми подутина червена с големината на пъпка (от комар примерно) няма връх или нещо такова не ме боли като го натисна пак не. И ми седи там от доста време 3 седмици някаде може и месец но като чели в началото беше малко по мъничко-а

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kycopile
    Ми подутина червена с големината на пъпка (от комар примерно) няма връх или нещо такова не ме боли като го натисна пак не. И ми седи там от доста време 3 седмици някаде може и месец но като чели в началото беше малко по мъничко-а
    а случйно да се самозадоволяваш и то доста често?аа и някакви по-рисковно полови контакти(несериозно връзки и без презерватив)?

ми от 2 месеца нямам приятелка и от тогава да доста често се самозадоволявам.Контакти без презерватив сам нямал.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kycopile
    ми от 2 месеца нямам приятелка и от тогава да доста често се самозадоволявам.Контакти без презерватив сам нямал.
    най-вероятно е от прекалено самозадоволяване,и особенно ако си по груб..смисъл повече го прежулваш със сила.Мажи го със Йодасепт няколко дни,ако не вземе да минава върви на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си