- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как влияе това на мъжете?
както е казал мечо пух колкото повече толкова повече сички харесват големите вапроса е че момичето не трябва да крие това и като силегнете и види6 само зарна пак сотиена и да е като балон пак и ако тои не ги хареса винаги има кои да ги хареса![]()
Първоначално написано от Lyubeto
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Хахаахах, еми не знам, важното е да са стегнати и формичката да е яка, другото не е от значение.
На мен 3ма са ми казвали че имам суперски гърди, и отделно и момичета, пък са ми малки, но аз не се комплексирам.![]()
Харесвам формата и това, че са стегнати.
Според мен мъжете по-скоро гледат цялостно на нещата - как си в тялото, секси ли е коремчето, дупето как е. Лицето също е важно.
То циците да са ти проблема.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
От въпроса ти ми стана ясно , че си с малки цици и голям комплекс. Няма нищо срамно да имаш малки цици нито някой би се отвратил. "Отвратил" е прекалено силна дума. Може би единствения недостатък на малките цици е , че не изглеждат толкова секси. Циците са просо едно малко предимство , но има далеч по важни неща в едно момиче. Аз лично не обръщам толкова внимание и за мен не е не фикс идея да съм винаги с цицести мацки. Важно е какво излъчва момичето , характера , структура на тялото и ред други неща. Тя и майка ми има големи цици ама е 100 кила. Тва прави ли я секси ?
Ще ти дам един пресен пример от миналата седмица. Бяхме с един приятел в ловеч при братвчедка му.
Вечерта бяхме на дискотека и тя доведе още две свои приятелки. Едната имаше доста големички цици , цялата нацапотена с едни гримове едни червила , прически , фешан дрешки...абе с една дума нафукана от сякаде , а другата не чак толкова големи , даже почти никакви и беше няква супер скормна и земна ако мога така да се изразя , но въпреки тва си харесах нея.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Не, изобщо няма да имам нищо против и не би ме отвратило.
Междодругото тази тема ме накара да се сетя за следния забавен виц:
Мъж и жена излизат известно време заедно. Тръгнали да се работят и жената му вика:
- Скъпи, аз от кръста нагоре съм като новородено.
- Не се притеснявай - казал той. - Аз от кръста надолу съм като новородено.
Жената си съблякла блузата и наистина - гърди почти нямала.
Мъжът си събул панталона и извадил огромен член.
- Какво е това? - възкликнала жената. - Нали каза, че си като новородено?
- Ами то си е така - 51 см. и 3, 5 кг - отвърнал й той
Не бе, споко! Ще правиш турска с мишницата и вс е ток и жица!!!
axayxhAYXhyaXYhahyxahxayxhyahxaxahxaxhaxhahahahhah xahaxhxahaxhaxhПървоначално написано от irresistible2301
Temet Nosce
벨야카
Не ме възбужда особено.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Бачо Фройд, бечи Кико и etc., не ме е*е за тея.Ал Бънди е казал: "Има само 2 вида гърди, хубави и много хубави".Много хубавите в случая са големите, хубавите са твоите малки петелчета.Няма да ме отвратят, но както вие искате големи пи*ки в пу*ките си, ние искаме 2 големи цици около х*я си? PEACE.
+1Първоначално написано от umri
А иначе аз не бих се "отвратил" от момиче с малки гърди,но бих се отвратил,ако няма изобщо
![]()
БАН!
.: machoka :.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
AHHAHA, аматьор..Първоначално написано от TheManTheLegend
ако не успееш да се добавиш в тая тема, за нищо не ставаш![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=181013
Ако наспамя целия раздел с нови теми, ти ше ме добавиш там![]()
mne, ще изтрия ама няма да те добавя там, за да ти гадно![]()
Ще съм безследно изчезнал![]()
Аз харесвам жени с големи цици. Обаче това не означава, че момиче с малки цици ще ме отврати.
Не се притеснявай и аз съм с малки гърди , но за сметка на това имам готино дупе ... така че кой както се уреди![]()
ChuDq se na Kade ....?