- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубаво малив-спешно!
Моливът ми се скапа или не знам какво му е ,но спешно ми трябва за утре вечер някакъв,който да ми седи добре от вътрешната страна на горният клепач и да издържа дълго време.Старият ми е на Импала и седи като олющена мазилка.Дори окото се дразни като го нанасям.
![]()
![]()
Кажете някоя хубава марка(да седи добре на горния клепам отвътре),утре да си го взема,че вечерта ме чака![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз за сега съм с този и съм много доволна от него!![]()
http://prikachi.com/images/871/2723871D.jpg
Lady Manhattan Khol Kajal
Нали не дразни окото?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Имам на Есенс и Бруклин и двата са хубави.
За да не правя нова тема ще питам тук.Има едни моливи за очи от едната страна молив,а от другата като гъбичка с която се размазва молива и се получава доста ефекто.Някой може ли да ми каже марка или магазин,в който е виждал подобен молив ??
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от j_adore2
На всякъде ги има и са за опушен грим.На мен ми подариха на Ейвън един и мога да ти кажа,че е страхотен-мазен,хубаво се разнася и седи доста добре.Издръжлив е! Едно от малкото неща,от който съм доволна от тази марка
![]()
Aми IMPALA имат такъе ,аз също , но не е кой знае каквоПървоначално написано от j_adore2
Е, моето не го дразни! Пък и на Manhattan до сега каквото съм имала е било безпроблемно!Първоначално написано от LadyV
![]()
А може ли да дадеш линк какъв точно е ефеката ?Първоначално написано от LadyV
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
http://www.comparestoreprices.co.uk/...ional-kohl.jpg аз съм с този .. само че черен ..върши ми страхотна работа
Hostis Honori Invidia
Аз ползвам на Бруклин и съм много доволна, защото моите очи са почуствителни и единствено от него не ми е замъглен погледа.
Не мога да намеря подобна.Но зависи как го нанесеш.Същото е както нанасяш и размазваш обикновен молив,но е по-наситено и по-издръжливо.Първоначално написано от suNnykaty96
![]()
и аз ти препоръчвам на Бруклин![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ок!Купувам си на Бруклин!Въпреки,че днес взех този на Манхатан.Колкото повече,толкова повече.
suNnykaty96 Нещо подобно.
http://webcache.googleusercontent.co...ent=firefox-a]
Колко струва този, заинтригуваме?Първоначално написано от LadyV
![]()
![]()
Първоначално написано от ira90
БУРЖОА МОЛИВ ЗА ОЧИ SMOKY-9,50ЛВ,но в интернет.За сега не съм го виждала по магазините.Но щом е нов ще бъда редовна.И на мен ми хвана окото.Но като имаш в предвид,че на снимките е направен от професионалист,за този ефект поне на мен ще ми трябват доста упражнения.
Оо благодаря, за вниманието. Направила съм ти впечатление, за да следиш коментарите ми. И не мисля, че аз трябва да ти показвам мое мнение. Като те интересува толкова вземи и потърси сама. И едва ли има човек, който не прави правописни грешки докато пише на клавиатурата. Изобщо не мога да се обидя от човек, който не ме познава. И не мисля, че показвам неграмотност като съм изпуснала някаква буква.Първоначално написано от ThisIsMe
Ако трябва да следвам твоята логика на мислене, следователно ти си неграмотна, защото допускаш пунктуационни грешки.Но аз не мисля, че си такава. Просто на всеки се случва докато пише в бързината или е разсеян да направи грешки.
Първоначално написано от ira90
Ама скъпа то това твоето де да беше от бързината ,но карай .Не аз написах ''заинтригува ме'' слято и не аз написах в съседната тема ''бългърските''Не е мой проблем ,че часовете по български език не са ти били много от полза.Не се опитвам да се самоизтъкна.Не съм от ''невероятните'' в това отношение (макар ,че ти веднага започна да търсиш моите кусури),но явно критика не приемаш.Е,нямаше как да знам за съжаление.Нямаше да си правя труда да казвам истината в очите на човек ,който не умее да я възприеме нормално,а се оправдава.И все пак до тук никой не ми е правил някаква забележка относно пунктуацията,тъй че най-малко ти имаш тази привилегия.Въз основа на грешките,които допускаш нямаш право да ме поучаваш в тази сфера!Изглежда смешно.
Това е , като да имаш 2 по математика,а да искаш да ми обясняваш задачите.Не се връзва.
А бе госпожице, знаеш ли колко са ми ясни тези номера?Първоначално написано от ThisIsMe
Нали се сещаш, че ти където отиваш аз от там се връщам. Да ми се самоизтъкваш колко голям специалист по езикова култура си, тези номера ги предавай на някой друг. И разбира се, че ще потърся кусурите на човек, който има притенции към другите относно дали пишат правилно като той самият прави езикови грешки. И следващият път когато започнеш да пишеш кусурите на някой, първо поправи своите.
по мек и хдобър молив от Бруклин не съм срещала ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
ThisIsMe, забравих да ти кажа, че "заинтригуваме" се пише СЛЯТО, а не както си ме поправила цитирам: "... Не аз написах ''заинтригува ме'' слято.."
^ Пише се заинтригува ме (ако става въпрос за 1л. ед.ч.)![]()
Речниците показват друго http://prikachi.com/images/413/2731413c.jpgПървоначално написано от j_adore2
http://prikachi.com/images/417/2731417F.jpg
А ето и линк за да проверите и вие. http://www.prevodach-bg.com/pravopisen-rechnik.html
Това,което показваш ти е за 1л. мн.ч. т.е ние заинтригувамеВ твоя случай е 3л. ед.ч ,т.е заинтригува .Не гледай някакви онлайн речници,ами си спрегни глагола
![]()