- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да правя ли секс ???
Що чакаме единствения като никой не ни гарантира,че след сексът с него след известно време няма да скъсате и защо сме на някакво вярване,че в живота си един любовник ще имаме.
Девствеността я има ,за да се загуби,колкото и да я пазите ще трябва да си я махнете,ако искате да оставите нещо след себе си.
Първо се увери, дали наистина те обича (момчето) и дали си сигурна, че го искаш!
По-добре е първия ти път да е с някой който обичаш, и за който си сигурна, че изпитва същото към теб. Успех!![]()
![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Честно казано се съмнявам да не си поддала пред настояванията на някои пич, за д питаш нас, дали ти да правиш сеь... едва ли си от ринципните хора които държат на достоинството си... А ако предположа че аз бъркам... Секс се прави не когато ти кажат в някои форум ами когато ти самата усетиш че го искаш. Но е глупаво да го правиш защото момчето иска... Ще се намерят много момчета които да искат да правиш сеь с тях... с всички ли смяташ да го правиш? само защото ти е кофти да отказваш?
не ТИ трябва да се чустваш тъпо,а тези които ти предлагат да правите секс на 2рата или 3тата среща .. според мене не е хубаво да го правиш,щом не си намерила подходящо момче,пък и явно тези са от типа "дебна да ебна" и пордължението да заеба ;д
Ти сама си отговори- НЕ. Щом питаш нас, значи не си готова.![]()
Първоначално написано от letmetellyou
+1Първоначално написано от Hassell
щом въобще питаш не си готова
намери си някой който ще те изчака ти да питаш за секс иначе никога няма да е специално
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
.. а по - умно ли ще се чувстваш ако не отказваш??![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кучко , яла у назе и ке ти скъсаме путкътъ от ибани. Же ти го наврем целия чеп , че сетне немое сереш 5 деня и ке те боли гъзо ма кучко умрелаАзе сме гей , но обичаме и да отваряме моми девици и после им ближем кръвчицата от путицата и им хлузя спермо у носъ
Първоначално написано от FuckingCunt
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахаха
По Темата : Ние не можем да ти кажем да правиш или не .. ако ти се е струвало че момчетата са ти предлагали на 2-рия ден явно те са искали само това от теб .. намери си някой който няма да очаква само това от теб![]()
Merry Christmas![]()
Е нормално е момчетата да си искат , но някои го правят с цел да го да те чукат и после да ти бият шута. Ако момчето държи на тебе ще те ,чака колкото е необходимо. Имах една бивша приятелка когато бях малък която чаках близо 1 година за да се реши да прави секс.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.