- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за много добра приятелка
Здравейте!Съжалявам ако не съм избрала правилния раздел извинете ме! Въпроса ми е такъв:
Понеже наближава Коледа искам да подаря някакъв подарък на моята най-добра приятелка. Тя обича подаръци , които да и останат за спомен ,а не такива ,които са за редовна употреба! :P Тази година ще се разделим понеже сме 7 класИ искам да и подаря нещо , с което да си спомня за мен ! Бих искала да чуя вашите мнения! Благодаря ВИ предварително!
![]()
![]()
![]()
Може да направиш албум с ваши снимки,откакто се познавате.. нещо такова (:
някаква книжка с ваши спомени да напишеш или също така и от онези сърчица, които се делят на две ( предполагам, че имате де ) или някаква огромнаа плюшена играчка, която да и напомня за тебе![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Направи 1 албум с ваши снимки или и купи някаква чаша с ваша снимка
най-точно отговаря за мен товаа ... азз точнуу това ще подаря за моята най-добра приятелка понеже и ние сме 7 ми классПървоначално написано от InloveAgain
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Аз смятам да и подаря албум със всички снимки през 2010-та и едно мече което казва: Обичам те тооооооолкоооова много!!!!![]()