Офф егати сръдливите приятелки ИМАМ!!! Една моя приятелка ме покани у тях и аз и казах "не знам дали ще дойда" ама тя явно не ме е разбрала и след като имах друга уговорка хич не ми се ходеше при нея, не че не я харесвам ама понякога има моменти в които не ми е до нея ,а и нещо се зализах и забравих колко е часа а тела не ми беше при мен за да и звънна и да и кажа че 100% няма да дойда и после тя на скайп ми се тръшка и се сърди че даже си почистила стаята за мене. Аз съм и повтаряла 100 пъти че не ми пречи стаята и ама тя....а и през по-голямата част е бая хладнокръвна и после се праи че съм кой знае какво за нея. А па една друга моя приятелка естествено взе нейната страна и си спомни че веднъж не съм я изчакала и тогава и тя се разсърди. Какво толкова!? А пък други две само повтарят " искам да ми дадеш жълтици моля те де" и някакви такива а пък друга ме пита за всичко "защо". Това хората да ме питат все защо и да ми искат нещо непрекъснато ме дразни,но не толкова колкото сърденето. Няма смисъл да киснеш на масата и да се цупиш постоянно. Т'ва няма да помогне никак. Най-много ме притеснява 1-вата фр дето споменах. Преди не беше такава. Не се сърдеше за такива глупости а сега за всичко.Това с гостите е едва един пример. Лапешки работи.
Сори за правописните грешки. Като пиша на компа така става.
Ако живота ти затваря вратата,влез през прозореца!
Трябва да си супер ограничен, за да се сърдиш за щяло и нещяло
Има ги всякакви типове,включително и такива,които
се сърдят за щяло и нещяло..
Както и да е..Ако искаш поговори с първата въпросна
приятелка и си изяснете нещата..