- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще ми подари подарък?
Ех, айде спрете се всички. На всички ни е ясно, че има неписано правило по Коледа хората да си подаряват подаръци, а още повече като са гаджета. Даже в тоя случай подаръците са си задължителни.
И не се правете на интересни, че ако вие направите подарък и не получите насреща (и то на близък човек), няма да сте с пръст в уста после.
В интерес на истината, всички, които парадират, че подаръците не са важни, точно те ще са най-шокирани, като не им се подари нищо, а хора като мен, които признават природата си, по-малко биха се учудили.Щото аз тая година ще направя подарък на хора, които няма да върнат жеста, но не ме ... , аз искам да ги зарадвам просто.
Иначе, авторката, не знаеш как да си искаш подаръците и прекалено се обсебваш. Трябва да си психически подготвена че подарък може и да няма/въпреки че сто про ще има/
А знаеш ли как се искат подаръците?
Като не се искат! (;
Ти си ги очаквай, мисли за тях (това не е осъдително), но не ги искай, не питай за тях и т.н. - адски е грозно. Тва е просто етикеция, иначе всички си мислим какво ще ни подарят родителите , гаджето, най-добрата приятелка, етц.
И само за справка, много е нетактично, тъпо и грозно да му купиш нещо пред него и после да му го подариш. Не разваляй изненадата и се погрижи да го зарадваш! Не мисли само за себе си и за твоя подарък, ти какво ще получиш, а мисли какво ще дадеш.
В случая да дадеш значи да направиш красива изненада, а не пред него да му купуваш подаръка като изнудване, че и му разваляш изненадата...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride