.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Един изпълнител търся xDD

Здравейте,преди около година,два по Радио Витоша въртяха песни на един закръглен(така да го кажем xD) негър,но не си спомянм името му,някой може ли да ми помогне да ме подсети..стила на музиката е поп..има не знам как да го опиша ,но гласът му е мек (Знам ,че описанието е зле,нооо има и зарибени хора xDD)
    Нов човек съм

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Sean Kingston?!?

Нее...олд скуул,не рапира
    Нов човек съм

Re: Един изпълнител търся xDD

Цитирай Първоначално написано от Xanibal
    Здравейте,преди около година,два по Радио Витоша въртяха песни на един закръглен(така да го кажем xD) негър,но не си спомянм името му,някой може ли да ми помогне да ме подсети..стила на музиката е поп..има не знам как да го опиша ,но гласът му е мек (Знам ,че описанието е зле,нооо има и зарибени хора xDD)
    и тия зарибени хора като знаят 20 изпълнителя отговарящи на описанието кво праиме ?

Аз ше позная по името..еми освен да кажа ,че изпълнителя е с гола глава и не е първа младост(40+) друго не знам,но ако се сетя ще ви уведомя ^^
    Нов човек съм

Сигурен ли си, че е поп, а не р'н'б? И нещо клипове, ако си гледал, да опишеш ?

Еми не не съм сигурен xDD ,но имаше един клип дето имаше една врата посред нищото и имаше и някаква жена..и тая врата беше като огледало май..абе колко дебели гологлави негри които са над 40 години има в рнб индустрията ..аз се сещам само за Carl Cox ама той е хард техно..далеч далеч от рнб xD
    Нов човек съм

BUMPZZZZZZZZZZZZZZZ
    Нов човек съм

e?E?eeeeee???
    Нов човек съм

Изпълнителят е Gnarls Barkley
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си