Моята историйка е следната - има едно момче, с което се познаваме почти от година...така се развиха нещата, че с времето желанието да сме заедно растеше, но по една или друга причина нещата се случваха бавно и един от най-хубавите фактори е че преди всичко станахме мн добри приятели...преди около месец настъпи и моментът с целувката и от тогава насам всичко е като цяло перфектно...във времето, което прекарваме заедно не пропускаме да си покажем колко мн се харесваме, желаем...всичко характерно за една двойка - напоследък даже той ме запозна с някои от най-добрите си фр, показвайки и пред тях, че е с мен...като цяло държим се като двойка, но за този един месец не ме е попитал директно 'заедно ли сме' и имам нужда от съвет - да го попитам аз какво означава всичко това м/у нас...или просто да оставя нещата да се развиват така, понеже доколкото го познавам той не е много по думи и обяснения, може би нещата за него се подразбират, имайки в предвид всички случки, които говорят доста повече от един отговор на конкретния въпрос + това ме е страх да не разваля всичко по този начин. Какво бихте ме посъветвали?