- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълги Крака
Според вас краката ми ,които са 80 см къси ли са. И ако може някой да даде малко инфо как да си ги удължа
Но до кокъла ли се мерят, защото стават 90 см
Мм... аз бих разбрала, дали са къси или не.. по... колко си висока... А според мен ако си над 160см... Да.. къси ще са...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ако смяташ, че краката са ти къси ами... решението токчета. Друг начин за удължаване не знам
Висока съм 158см (7 клас,13 години) и краката ми са почти 84 см (83см и 6мм). Сама прецени. Според моята структура мисля,че е нормално, та това си е половината от дължината на тялото...
Edit: Не знам как и докъде се мерят, но това което написах по-нагоре съм го мерила до края на извивката дупето тоест докъдето ми стига самият крак... Иначе нагоре мисля, че вече е тазобедрената кост - поправете ме ако греша.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А , дали разбрахте , че момичето вероятно ги е мерило от вътрешната страна. Попринцип така се мерят.
На вторката мога да кажа , че , за да й се даде точен отговор трябва да каже и колко е висока.![]()
To infinity and beyond.
Всъщност съм висока 165, забравих да спомена
Мерила си си крака от вътрешната страна , нали ?![]()
To infinity and beyond.
Да
Дори и да са ти къси,няма какво да правиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
http://www.profesionalist.com/Article.aspx?ArticleID=10 Ето така се мери!
И дълги крака имаш,когато долната част на тялото е по дълга от горнатаНе е задължително да си 1,99 за да имаш такива,а е важна пропорцията на тялото ти.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е до колкото виждам се мери до кокъла
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти мериш самата им дължина.
Взимаш метър и от кръста го пускаш до пода по дължината на краката.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Е ми от кръста до земята са ... 90 см СУПЕР![]()
![]()
Честито и сега дишай спокойно.![]()
На мен пък професионалисти са ми казвали , че краката винаги се мерят от вътрешната страна, но така или иначе резултата на практика е един и същ.
Все пак , ако наистина се мерят така моите излизат доста над 100см.![]()
To infinity and beyond.
Брава бе ти излизаш Топ Модел
Това мисля, че е било за дрехи, щом са професионалисти...Първоначално написано от Infinity
От външната страна се мерят. Неслучайно едно време бикините са се вдигали доста над кокала - така кракът се подчертава уникално.
Моите са към метър доколкото помня, висока съм 1.69-1.70.
Не са важни само сантиметрите, а самия крак. Елегантен глезен, женствен прасец и хубави бедра правят крака красив.