.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Слави оплю ГЕРБ в новата си песен "Нема такава държава&

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXG...layer_embedded

Слави Трифонов направи ново парче, в което най-откровено оплю правителството на ГЕРБ и най-вече вътрешния министър Цветан Цветанов. Шоуменът провокира с въпроса си "Някой знае ли как един милиционер се събуди милионер"?

Телевизионният водещ представи новата си скандална песен, която носи заглавието "Нема такава държава" и открито демонстрира, че продължава войната с бившия си приятел Бойко Борисов. Слави споменава в песента си болната тема на Цветан Цветанов за имотите, като не пропусна и да се подиграе и за неговите полицейски акции, които винаги носят интересни имена. Шоуменът поздрави майките на всички управляващи България.

ПП:Евала му правя на Слави за истинската песен,която описва много точно правителството на власт в момента в страната и положението на народа.

Супер фен Аватара на radeberger
    Еми то няма какво да направи правителството след като 3-ната коалиция ограби всичко. Гледай, че се чудят от къде да измъкнат пари и въвеждат какви ли не глупави данъци, за да запълнят хазната.

То предните управляващи си го бяха планирали да загубят и оставиха държавата на 0. Да бяхме гласували за тях да видим какво щяха да правят ама...

Я,то още имало хора да вярват на простотиите на Бойко и жена ми Цецка,че за всичко са виновни предишните.Тва вече отдавна не върши работа и се изтърка.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Докато продължавате само да се оплквате и псувате политиците, вместо да правите нещо по въпроса, винаги ще сме така

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Отдавна не бях гледал по-лицемерно клипче...

Това клипче идва в резултат на това, че Слави не успя да стане част от същата тази власт, която се опитва да плюе.

"Леко" жалко.

Това е copy/paste от коментара, който бях написал относно песента на Слави в vbox7:

Слави пък какво се прави на ангелче като и той е един от най големите тарикати и селяци в тая държава. Също рекламира и доста чалга певици пък после ми пей, че в държавата било пълно със силикон и разврат. Е то бива лицемерие ама чак толкова...

Още мисля това за Слави!

Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    Я,то още имало хора да вярват на простотиите на Бойко и жена ми Цецка,че за всичко са виновни предишните.Тва вече отдавна не върши работа и се изтърка.
    20 години тук се краде всичко. Избиха се за построеното от лошия комунизъм и още не е напълно доразграбено, просто защото е ужасно много.

Аз на миналите избори не гласувах, но сега ще подкрепя Герб. Не заради друго, а заради желанието им за промяна.

Сега цяла европа е в криза и режат всичко. Тук и да искат нищо не могат да направят. Не си мислете, че като цял свят затъва в криза България ще започне да цъфти само защото има добро правителство. Има много държави с добри правителства (ето една гърция, която винаги си е гледала интереса). И те за зле и затъват в момента.

Просто Герб олучиха от 20 години възможно най-лошия момент за да дойдат да управляват.

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Отдавна не бях гледал по-лицемерно клипче...

Това клипче идва в резултат на това, че Слави не успя да стане част от същата тази власт, която се опитва да плюе.

"Леко" жалко.
    Да, това пропуснах да кажа в коментара си по-горе.

ЛОЛ,
    Не мога да повярвам,че все още има заблудени идиоти които биха гласували за герб.Но поне се радвам,че ГЕРБ загубиха поне едно 60-70 процента от гласоподавателите си.

Град
    София
    Тук въпросът изобщо не е кой за кого е гласувал и за кого ще гласува.

Въпросът е, че Слави е адски лицемерен и въобще не е повече цвете за мирисане от ББ и сие.

Ако Слави не става за мирисане.ББ направо смърди.

Град
    София
    Аргументацията ти е убийствена.

Повярвай ми каквото и да кажеш добро за сегашното правителство мога да те оборя,за това не си и правя труда.

Например влизането в ERM2 може би е лошо ?

ББ може да е зле, ама е много по добре от предишните...

Кое точно е по-добре?

Град
    София
    Нищо не можеш да обориш.

Естествено, че има лоши страни.

Но добрите пък са много повече от тези на предишните две.

И има факти, които няма как да се оборят, като повишените индекси на финансова стабилност в страната, като строящите се магистрали, като събарянето на назаконните имоти и като по-добре действащата изпълнителна власт.

И пак казвам. Въпросът не е колко е лош Бойко, а колко лицемерен и същият е Слави. Защото се опитва да се набута точно там, където в момента плюе.

"като повишените индекси на финансова стабилност"

Финансова стабилност? Момче нещо не си в час.В момента сме възможно най-финансово нестабилни и не,не е само заради кризата.Нестабилни заради

"в страната, като строящите се магистрали"

Тези магистрали се строят от 40 години,просто сега се наляха малко повече пари,пари които инъче са нужни за много по-стойностни работи,като образователната система и здравеопазването.Но не според тях магистралите са по-важни.Толкова качествено ги строи Бойко,че след няма и половин година се напукват и пропадат.

"като събарянето на назаконните имоти "

Да,видяхме колко ги събарят,събарят някви стари бараки,а имотите на по 2-3 етажа и 10 декара площ никой не ги пипа.Просто имитират дейност и заблуждават идиотите като теб.

"и като по-добре действащата изпълнителна власт"

Лол толкова добре действаща, че нищо не се прави.Бих те оборил и още по-добре тук,ако кажеш коя част точно от тази власт си имал напредвид

Както виждаш,не ти се получи,да се правиш на умен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    "като повишените индекси на финансова стабилност"

Финансова стабилност? Момче нещо не си в час.В момента сме възможно най-финансово нестабилни и не,не е само заради кризата.Нестабилни заради

"в страната, като строящите се магистрали"

Тези магистрали се строят от 40 години,просто сега се наляха малко повече пари,пари които инъче са нужни за много по-стойностни работи,като образователната система и здравеопазването.Но не според тях магистралите са по-важни.Толкова качествено ги строи Бойко,че след няма и половин година се напукват и пропадат.

"като събарянето на назаконните имоти "

Да,видяхме колко ги събарят,събарят някви стари бараки,а имотите на по 2-3 етажа и 10 декара площ никой не ги пипа.Просто имитират дейност и заблуждават идиотите като теб.

"и като по-добре действащата изпълнителна власт"

Лол толкова добре действаща, че нищо не се прави.Бих те оборил и още по-добре тук,ако кажеш коя част точно от тази власт си имал напредвид

Както виждаш,не ти се получи,да се правиш на умен.
    Говориш нелепи простотии. Една след друга.

Финансовата стабилност не я определяш ТИ, а разни институции като МВФ, Муудис и т.н. И индексите в момента не с били толкова положителни никога, което говори ясно за фискалната политика на правителството, което се справи повече от блестящо в кризата.

За магистралите... Тези пари, отворко, се наливат в последните има няма осем години, но за разлика от всичките предишни крадливи хунти, тази ги ползва по предназначение и това зависи изцяло хората в кабината и колко добре си държат подчинените из късо. Тук кабинетът върши отлична работа. Простотията с напуканите настилки даже няма и да си направя труда да я коментирам. Предполагам си обходил всеки километър и с професионалната си оценка по транспортно строителство (както видяхме и по финанси) си разбрал колко е нискокачествен асфалта. ИСКАМ да ми намериш 2 значителни извора на информация, респектирани и уважавани (не blitz.bg, yellow.bg и вестниците на Кръстева), където точно и ясно пише как новата настилка на Тракия или Люлин или, която и да е магистрала се е напукала. Аз не ям доматите с колците, ако не е станало ясно и такива елементарни опити за слъгване не ми минават.

Идиотите като теб (както самият ти сам се изрази) си мислят, че срутването на триетажна вила от бетон става за 2 минути. Ако не ти е известно (което е обяснимо като гледам умопомрачението, в което си изпаднал) в България съществуват процедури. И не става "тая къща не ми харесва - ще я рутим." Факт е, че има издадени предписания тези незаконни постройки да бъдат срутени и ще бъдат най-късно до лятото. А ти не ми се прави на вещер...

Полицията, много ясно, имах предвид. Явно за термина политически чадър не си чувал...щото едно време го имаше.

Получи ти се да се правиш на идиот, както видя, но не ти се получи да лъжеш.

И не аз не се правя на умен. Правителството на ББ има своите негативи, но си върши работата много по-добре от всички предишни.

А твоята непсособност да се аргументираш много ясно си личи във това, че много бързо измести темата и пропусна факта, че самият ти идол Славчо е доволно лицемерен и се опита да стане част от същата тази власт, която така неуспешно плюеш, но след като му изядоха баницата се разхленчи.

Това е истината.

ПС: Поне се опитай да използваш някакви факти, а не свободни съчинения. Може пък и да ти се получи по-ефектно.

Наистина жал ми е за теб .Сигурно си самотен, защото рядко се срещат толкова заблудени и глупави хора като теб.

Град
    София
    Хахахаха, това ясно демонстрира способността ти за аргументация.

Нямам какво повече да коментирам.

Аз напоследък не харесвам ББ и не одобрявам социалната му политика и не бих гласувал за никой.

Просто мисленето ти е хипер елементаристично и се опитваш да лъжеш, което е жалко.

Та така...и на мен ми е жал за теб по много причини.

И не ми давай оценки за това колко ми е акъла, защото не можеш да ми стъпиш и на два нервни възела.

ПС: Ако нямаш какво да кажеш по темата, ти препоръчвам да се запознаеш с т.11 и да избягваш личностни нападки, защото не са особено ефективни индекси на мисловна дейност, а и са "леко" в разрез с правилата.

Аз много много да пиша, но умни неща да обеснявам на един недорасъл глупак, самовлюбен и лишен от какъвто и да е досег с реалността, просто няма смисъл.Ти изобщо не осъзна до сега, че всичко написано от теб е пълна глупост, изобщо не лежи на каквито и да е факти и доказателства.Докъто това което аз твърдя трябва само да си пуснеш новините или да излезнеш на улица и ще видиш.
    Повече с тъпи лапета не ми се спори.

Ахахахах

Amk, затапен си, засрами се и се самозакрий

Евала на Ремикса, смазваща аргументация !

Град
    Бургас
    Единствено съжалявам АМК за пропиляното си време да спори с вас !
    Same shit,different day .

anonymous546178
    Guest
    Ами времето не е загубено, защото има и други хора, на които темата им е интересна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си