Здравейте! Лятото срещнах едно момиче, всичко се разви добре и тръгнахме. Едва 16 дена след това тя ми сподели, че ме обича. Нямаше по-щастлив от мен на земята. Цялото щастие беше мое. Аз я обикнах много отдавна, но ме беше страх да й го споделя. Когато тя го сподели, споделих го и аз. Излизахме заедно, обичахме се. Бягахме вечер от къщи, за да можем да се видим (между 2 и 5 през нощта). Всичко беше просто невероятно, сбъдната мечта. Тя пробуди в мен чувства, които досега не бях изпитвал. Но един ден всичко пропадна. Тя ми каза, че трябва да скъсаме. Бяхме ходили около 2 и половина месеца. Бях ужасно нещастен. Вече 2 месеца не сме заедно, но продължавам да я обичам. Постоянно я търся и съм сигурен, че й причинявам някакъв тормоз. Тя иска да сме просто приятели, но аз не мога така, обожавам я. От както я зърнах за пръв път не съм спирал да мисля за нея. Тя е всичко за мен. Побърквам се, полудявам. Искам да я оставя намира и съм пробвал окол 4-5 пъти, но просто не мога, не ми излиза от ума. Искам да я оставя да продъжи напред, но не мога. Искам Вашите съвети, моля Ви за помощ!