.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Лудост от любов.

Здравейте! Лятото срещнах едно момиче, всичко се разви добре и тръгнахме. Едва 16 дена след това тя ми сподели, че ме обича. Нямаше по-щастлив от мен на земята. Цялото щастие беше мое. Аз я обикнах много отдавна, но ме беше страх да й го споделя. Когато тя го сподели, споделих го и аз. Излизахме заедно, обичахме се. Бягахме вечер от къщи, за да можем да се видим (между 2 и 5 през нощта). Всичко беше просто невероятно, сбъдната мечта. Тя пробуди в мен чувства, които досега не бях изпитвал. Но един ден всичко пропадна. Тя ми каза, че трябва да скъсаме. Бяхме ходили около 2 и половина месеца. Бях ужасно нещастен. Вече 2 месеца не сме заедно, но продължавам да я обичам. Постоянно я търся и съм сигурен, че й причинявам някакъв тормоз. Тя иска да сме просто приятели, но аз не мога така, обожавам я. От както я зърнах за пръв път не съм спирал да мисля за нея. Тя е всичко за мен. Побърквам се, полудявам. Искам да я оставя намира и съм пробвал окол 4-5 пъти, но просто не мога, не ми излиза от ума. Искам да я оставя да продъжи напред, но не мога. Искам Вашите съвети, моля Ви за помощ!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Няма помощ ,братле ! Това е положението ,влизат ти под кожата и няма измъкване .
    Намери си някакво хоби да речем ...

Сигурно има и други ,които ще ти дадът по-добри съвети ,но това е от мене...

Пробвах, хобитата нищо не оправят, само си мисля как бихме били двамата в съответното хоби.

За 2 месеца се предполага, че съм пробвал МНОГО.

То ако сам не си помогнеш, никой друг не може. Можем да ти даваме изтъркани съвети, повечет от които дори ние не следваме...Ти трябва да решиш сериозно, че не я искаш. Трудно е, но не е невъзможно. Все пак това си е твоя живот, от теб си зависи какво ще чувстваш и как ще си го направиш...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Не казвам, че не я желая. Желая я повече от всичко! Бих живял на улицата, за да бъда с нея. Просто искам да спра да я тормозя с присъствието си, със страданието си. Искам тя да продължи.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Човек и да страдаш ,и да не страдаш ,освен съжаление друго няма да получиш ,щом не те обича ... спри да я тормозиш ...знам трудно е да е близо и да неможеш да я докоснеш ,но така е живота какво да се прави ?

Именно това питам. Как да я оставя намира? Не мога без нея. Не искам да се тормози с мен, но не мога без нея.

спри ВСЯКАКВА връзка с нея ама всякаква буквално на живо скайп фейсбук и подобни телефона и изтрий не се срещай с нейни познати които могат да ти споделят нещо за нея аз така се справих с мойта. Разбира се колкото по далече сте толкова по лесно да не чуваш нищо за нея , ако е от твоя клас примерно много лошо

Цитирай Първоначално написано от BIN
    Именно това питам. Как да я оставя намира? Не мога без нея. Не искам да се тормози с мен, но не мога без нея.
    Абе пич я се стегни.. Както каза etrnall спри всякакъв контакт с нея..и ся не казвай - не мога без нея.. трудно ще е знам!Просто трябва да се примириш да приемеш всичко както е и да продължиш напред.Свиква се с болката..Айде горе главата и успех
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Най - лесно ще я забравиш е като порастнеш и спреш да се филмираш тип "турски сериал"
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Воля.
    Да, живота е гаден. Да, ще има много други разочарования занапред. Да, не е честно. Но като се вглъбяваш в това с нищо не си помагаш. За да я оставиш да продължи напред ти трябва да направиш същото. С воля.

Ако обаче нямаш такава никой с нищо не може да ти помогне.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ще ти дам съвет след като ми кажеш каква е причината да скъса тя с теб!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Малко или много на всеки ни е позната ситуацията. Решение винаги има, наскоро и аз имах подобен проблем. Не спирах да мисля за някого, каквото и да правих си мислех само за този човек, бях си втълпил, че ако не бъда с него живота ми ще свърши. В продължение на два месеца бях депресиран, така да се каже, и зарязах всичко, което правих до тогава. Но след известно време си върнах живота - започнах да излизам с приятели, които не познаваха този човек и съответно не споменаваха за него; по-малко стоях на компютъра, докато преди седях нон стоп и само следях по социалните мрежи какво прави, какво се случва с него и така се наранявах ... Получих и ценен съвет - когато загубиш някого в теб се събира много енергия, която докато си в "депресия" не изразходваш и следователно мислите ти за този някого буквално ме правиха емоционален. За да се справя с енергията тичах за известно време, спрях училището (отново за известно време) срещнах нови хора, с които и до днес поддържам контакти, когато ми се сядаше на компа (сещаш се защо) си вземах телефона, пусна си музика в ушите (нещо приятно, не нещо травмиращо) и излизах и се разкарвах дали сам дали с някого; промених и външният си вид, което оказа се е също важно и така за едно рекордно кратко време преживях раздялата и си върнах живота. Дори в момента отново съм "на гребена на любовта", но когато знаеш, че дори и да не се получи - изход има и се чувстваш обнадежден каквото и да стане.

Доста подробно описах своя случай, може би трябва да опиташ. Вярно, че при всеки човек е различно, но в едно сме единодушни - контактите ти с това момиче трябва да спрат, само така ще се справиш. Ще ти бъде доста лесно, ако си намериш някакво приятно и увлекателно занимание.

Знам какво ти е... И с мен се случи същото, даже не разбрах каква беше причината.. Но какво да се прави.. Беше ми много гадно за известно време,но гледам да не мисля много за нея и да не и обръщам внимание. Тя скъса с мен но още ме харесва. Може и при теб да е същото - тя да иска да сте заедно, но просто да не може ( когато разбера каква беше причината ще ти кажа за моя случай) Не и обръщай много внимание ако има интереси към теб сама ще те потърси. Не тичай по другите хора, нека те тичат по теб!
    Shit Happens! But mostly to me so dont worry...

Град
    столицата
    2 месеца ? хаха , и си мислиш,че това е много време ? 2 месеца,приятелю, са абсолютно нищо и просто е НЕВЪЗМОЖНО да я забравиш за това време. 2 години е друга работа,но и този срок може да не е достатъчен.Времето ще ти помогне.След време ще престане да те боли толкова,ще теи е по-безразлично,въпреки,че ще си все още непълноценен и леко тъжен,но ще се чувстваш по-добре.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз съм била в подобно положение .. Изтрих фейзбука му, скайп, телефон - всичко. Не се срещам с приятелите му, нито карам моите да ми говорят за него. Излизах с приятели, веселях се и спрях да мисля за него .. Трябва ти воля и то силна, за да спреш. Само ти можеш да си помогнеш
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Хиляди такива теми .... Не знам какъв съвет може да очакваш, няма лек срещи любовта освен времето !

ЗАБРАВИ Я. Теглиш и една майна и си живееш живота, ще срещнеш и други момичета.

Според мен както каза някой в началото на темата спри да я търсиш. Ако тя държи на теб поне малко ще те потърси след време. Всички жени са такива. Ако някога си и бил под кожата дори и за малко, ще ти се обади сама понеже ще и е кофти и на нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може да има друго момче в живота й или пък вече да не те харесва,тя е продължила напред,продължи и ти,спри контактите с нея и си намери нова
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Намери си ново момиче! Клин, клин избива!
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Цитирай Първоначално написано от elito96
    Намери си ново момиче! Клин, клин избива!

Не трябва да си наивен, като натрупаш повече опит ще го осъзнаеш. Това, че ти е казала че те обича след 10-15 дни, може само да ти говори за какво момиче става въпрос, че е яко във филма и не можеш да очакваш нещо сериозно от нея. Не си е струвало повярвай.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Вижте, след като скъсахме тя пак ме търсеше. Не знаела как да се чувства. Още имала чувства към мен, но не знаела какви... разни такива неща. Общо взето каквото и да я питах и за каквото и да говорехме чувах само "Не знам..." Това винаги. Иначе тя продължава да ме търси, но иска от мен да сме просто приятели. Не, че не опитах... опитвах няколко пъти... Просто е ужасно болезнено да си с любимия човек някъде и да гледаш как го свалят всякакви идиоти, ти да не можеш да направиш нищо... Това само усилва болката, при това много.

Голям фен Аватара на s40t4
    Правиш и един голям игнор с други думи да нямаш достъп до нея след това почваш да излизаш постоянно с приятели и да се забавляваш Абре знам кво е, ама ся да се съсипваме за това, че някой хора незная и не чустват понякога колко гадно се отнасят и другите страдат.. Ако сам не си го направиш.. ше си си на това дередже. Споко... "Бог забавя, но не забравя"... и тя ще го почуства това някой ден...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си