.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Харесвам я но ме истрах

Харесвам едно момиче от моито училище да нормално да харесвам някого красива и сладка е но имам едни проблем
    мога да изляза с нея на кафе и такива дръги работи обаче наско скъса с неиниа приател които е с 3години по голям от мене и ако изляза с нея на кафе или разходка предполагам че ще ми е... м........ та нз дали си пада по такива на неината вузраст има исрам да я питам и оства проблема с приателя
    100% съм сиг че ще ма пребие : приусловие че докато са ходели тои и е 4ел смс те skype хронологиа фацебоок и така и просто за това с1м сигорен че ще ме пребие . не 4е няма на кои да кажа просто не ми се занимава с него един пат 6те ма пребие дръгиа пат ние 6е го бием
    та вупроса е как да я питам дали си пада по такива като на неината вузраст и дали е готава за врузка и проблема с този как да го разриша

мерси Много предварително

ми направо я питаш,те нали са скъсали...кво до края на живота и оня ще пребива гаджетата и ли
    и аре да се научиш да пишеш по-четливо,а
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ох, ох... отдавна не бях виждала толкова неграмотно и пълно с технически грешки съобщение. Направо ми извади очите, докато го прочета. Пиян ли си го писал...

Засрами се!

Освен това, половината ти проблем не го разбрах. С думи прости: ако се хванеш с момичето, ще те бият, така ли?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ако те хареса няма значение годините ! А за онзи който, ще те пребива не се притеснявай особено ако той е скъсал с нея.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Правописа ти е ужасен,едва успях да разбера,за какво става въпрос,по-добре говори лично с нея,питай я дали те са скъсали и иска ли да излезе с теб.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Рискувай за важните неща!
    В случая важното за теб е момичето, ако е харесваш и имаш чуства към нея по-добре си и го кажи.
    А и от къде си сигурен, че бившият и ще те пребиe, нали е скъсал с нея - не, че не може... няма право!
    Bling-bling, money aint a thing!

Както казва пича от горния пост рискувай бе братле... а тва че някви бивши избиват комплекси и заплашват с бой не тряя те притеснява тях ги е яд че вече не са със момичето и не им се иска да я видят с друг ..

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Always wanna play but never wanna loose

за право писа се извинявам просто го писах от гсм и беше малко трудно мерси Много ще споделя после какво се случило

Re: Харесвам я но ме истрах

Цитирай Първоначално написано от daks
    Харесвам едно момиче от моито училище да нормално да харесвам някого красива и сладка е но имам едни проблем
    мога да изляза с нея на кафе и такива дръги работи обаче наско скъса с неиниа приател които е с 3години по голям от мене и ако изляза с нея на кафе или разходка предполагам че ще ми е... м........ та нз дали си пада по такива на неината вузраст има исрам да я питам и оства проблема с приателя
    100% съм сиг че ще ма пребие : приусловие че докато са ходели тои и е 4ел смс те skype хронологиа фацебоок и така и просто за това с1м сигорен че ще ме пребие . не няма на кои да кажа просто не ми се занимава с него един пат 6те ма пребие дръгиа пат ние 6е го бием
    та вупроса е как да я питам дали си пада по такива като на неината вузраст и дали е готава за врузка и проблема с този как да го разриша

мерси Много предварително

Незнам аз тя по какви си пада и дали иска сериозна връзка , но теб специално няма да ти върже. Как подяволите направи толкова правописни грешки ? Аз и да искам не мога...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ох, ох... отдавна не бях виждала толкова неграмотно и пълно с технически грешки съобщение. Направо ми извади очите, докато го прочета. Пиян ли си го писал...

Засрами се!

Освен това, половината ти проблем не го разбрах. С думи прости: ако се хванеш с момичето, ще те бият, така ли?
    На половин шише уиски и непреброен брой шотове и бири съм писал коментари след 48 часово безсъние в тоя форум(отдавна). Няма да е в алкохола причината.

До автора: Неграмотен, тъп и страхлив. Ти си чумав, е. Който го е страх от мечки, лъска бастуна.
    Temet Nosce

벨야카

Като те е страх маай маламашката цял живот.
    По-добре цар на чикиите, отколкото роб на една жена
    На половин шише уиски и непреброен брой шотове и бири съм писал коментари след 48 часово безсъние в тоя форум(отдавна). Няма да е в алкохола причината.
    Тука малко ми понамирисва на хвалене и преувеличаване. Искаше да кажеш на 2 големи уискита, 1 шот, 1/4 бира. Сяяяя моля ви се да ги нямаме такива

То и аз да съм и аз ще те пребия скъсали ама до утре особенно ако приятеля я обича изчакаи по добре да отихнат нещата и не лети у космоса за да утихнат чувства не става от първата седмица те хора разделени и след месец се събират ако се обичат а и ако си попаднал на некав ревнинец си приготвияи армия Успех
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo
    Тука малко ми понамирисва на хвалене и преувеличаване. Искаше да кажеш на 2 големи уискита, 1 шот, 1/4 бира. Сяяяя моля ви се да ги нямаме такива
    Той за пред мене
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Тука трябва професионален преводач.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Те те бият, ти биеш. Така ли?
    След много усилия и повтаряне на срички от това,
    което си написал, горе-долу му схванах цаката.

Решение: Питай, действай и да те не боли.

Голям фен Аватара на CR0W
    казвай й и после ако те бие ще стискаш зъби и ще мислиш за нея

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Той за пред мене
    хааххахахахахахаах. Безсилен съм в тая ситуация.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си