.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com

Къна - въпрос

Значи наскоро си боядисах косата с къна. По принцип косата ми е доста мазна, обаче имам чувството, че от къната косата ми се омазни още повече И искам да питам, това възможно ли е или само си въобразявам ? И към хората, които са се боядисвали с къна - след колко време ви пада от косата(средно)

Мерси предварително
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

I ♥ machoka Супер фен
    Незнам дали е възможно да се омазни но моята попринцип се изсушава..иначе пада д/г след 1 месец макс самия цвят изсветлява (за черното говоря)
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Според мен ще падне за около месец и нещо, обаче не знам, дали може да ти се омазни косата още повече!

Еми и аз се правя с къна и съм си много добре,нито мие суха ,нито мазна косата,държи си ми много време и става лъскава.Зависи може би от марката и цвета къна>>аз съм с кестенява къна на Henna

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^ Ами моята беше на l'oreal richesse. А това, че е станала лъскава твойта може би е причината за омазняването на мойта. Тя е лъскава ама и мазна и така става още повече сигурно.

Едит : Червен цвят
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    ^ Ами моята беше на l'oreal richesse. А това, че е станала лъскава твойта може би е причината за омазняването на мойта. Тя е лъскава ама и мазна и така става още повече сигурно.

Едит : Червен цвят
    използвай на хена..има ги в магазините за 1 лев и колкотои странно да ти звучи наистина са много хубави.Мен например всички ме питат с какво постигам такъв хубав цвят.Топъл шоколад,но със страхотен отблясък,а е и трайна..пробвай я около левче е пакетчето може да ти трябват 3 или 4 ако ти е по - дълга косата или поема по - трудно

Повече от фен
    Не се лъжете да купувате евтина къна - добавят и химия и се получават алергии. Моя приятелка пострада така.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Къната боядисва в един единствен цвят - ЧЕРВЕНО ! Всичко друго са боклуци пълни с химии, някой даже доста опасни. За да се получи черен цвят се добавя индиго. Самата къна, ако е истинска, по-скоро изсушава косата, но в никакъв случай не я омазнява. Моята къна падна доста бързо, тъй като си правех маски със зехтин, който отми доста цвета.

Повече от фен
    Сбъркала си с зехтина. Къната е и мастноразтворима.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Сбъркала си с зехтина. Къната е и мастноразтворима.
    Известно ми е .

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Е щом е мастноразтворяема не би трябвало да се омазнява косата от нея .... ддз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си