Здравейте аз съм момче на 15 години и тренирам футбол понеже ми е нужно добре оформено тяло за скачането за 1 ва топка и единоборствата искам да си оформя тялото максимално без да използвам разни химии или фитнес просто искам вкъщи да си правя някакви упражнения моля ви кажете ми какво би ми помогнало за гърди оформяне или разширяване на гръдния кош защото мисля че съм си оформил добре коремните мускули гърба и ръцете но гърдите ми не са добре оформени не са отпуснати стегнати са но не са такива каквито искам да стант искм да станат по големи смисъл сега са свити такива ако някой знае някое упражнение което може да помогне да каже сега правя лицеви да кажем 10 серии по 10 (скоро почнах) и ако някой може да каже за това как да кача малко маса с повече серии или с по малко но повече бройки? мисля че с маса ще оправя гърдите ако трябва нещо физичеси данни за натоварване нещо извинете ме не разбирам от фитнес затова ви питам по опитните които вече са свикнали и са си оформили телата висок съм 181 тежа 65 кг благодаря ви за съветите