.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Дойч !!! :Д НЕМСКИИИ!!!!!!!!!!

Имали хора, които са добри в немския? Може ли да ми помогнете?! Моля Ви много. Трябва да напиша тема по немски в ПЕРФЕКТ!!! Та бихте ли ми помогнете, заглавието е:
    Was hast du alle Wochenende machen?
    Започнах го, ако може малко помощ?

Am Sonntag war ich auf dem Geburtstag eines Freundes. Es war wirklich cool. Wir haben Musik geh

anonymous708973
    Guest
    Ама то заглавието ти е грешно!
    "gemacht", а не "machen"!

Колко думи трябва да ти е съчинението? Напиши го на БЕЛ, ще ти го преведа

Фен Аватара на wildheart
    Град
    Варна
    [quote=BuKLiChKa]Am Sonntag bin ich auf dem Geburtstag eines Freundes gewesen. Es ist wirklich cool gewesen. Wir haben Musik geh

Ако може да ми го направите на немски в Перфект:

Бях на рожден ден на мой приятел.Отидохме да вземем балони.Взехме сини,жълти и червени.Подарих му плюшено мече.Слушахме музика и гледахме телевизия.Беше чудесно!След това се прибра вкъщи, за да нахрани котката си Пило и папагалите му: Биби,Микос,Бели.После излезнахме малко на кафе.Говорихме за кучето му, казва се Сара.Обадихме се на приятелката ми Цеци, за да дойде на кафе за да го празнуваме и с нея.След това всички отидохме вкъщи и гледахме ужаси.Играхме карти, Пенчо мамеше много.Отдидохме до магазина след играта и купихме картофи, моркови и зеле.Ако можете да ми го и довършите направо...... :Д до тук го измислих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си