.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    anonymous708973
    Guest
    Никва логика няма в това.

Ох, Кифло, каква си хубава, умна, с бърз метаболизъм, ядяща дюнери без да надебелее... и си толкова харесвана... поклон!
    Застреляй се!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Слабите хора , които ядат МНОГО , но са СУПЕР слаби имат ИЗКЛОЮЧИТЕЛНО бързо метаболизъм.
    И точно поради тази причина са слаби , въпреки че хапват доста.
    Мисля , че всеки познава поне по един такъв човек.
    Лично аз преди да почна с ДИЕТИТЕ бях точно такъв феномен " бездънна яма " .
    Сега също не мога да се оплача, но пък си е факт , че диетите , НЕПРАВИЛНИТЕ , разбира се забавят метаболизма.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на kindergarden
    ^тогава защо си започнала с диетите

ах колко завиждам на слабите дето ядат много

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Печените картофи не са никак полезни и да, дебелее се, ако ги ядеш често. При готвене на въглехидратни храни на високи температури, като при печенето и пърженето се отделят ракообразуващи вещества, наречени акриламиди. Може значително да намалиш количествата на това вещество като предварително накисваш картофите във вода за 30 минути до 2 часа, колкото повече, толкова по-добре и не ги запичай твърде много.

На даскало може да си носиш домашно приготвен сандвич и още много други неща...потърси, имаше такава тема .

Впрочем за метаболизма, дебелите хора имат по-бавен метаболизъм, слабите съответно по-бърз. Точка по въпроса :P .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си