.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ОРГАЗЪМ

ОРГАЗЪМ

Ами аз съм нова в този сайт, и знам че всеки има собствени проблеми но аз имам един!
    Аз искам да знам , когато идва оргазъм самото течение което излиза е много течно и много на каличество норамално ли е да е така или заедно с това има и урина ??? Приятеля ми казва че количеството било ПОВЕЧЕ от 0,5милилитра (Половин литър)

0,5 ml. = 0.0005 l. =/= половин литър

Цитирай Първоначално написано от Guio92
    0,5 ml. = 0.0005 l. =/= половин литър
    БРАВО МАТЕМАТИКА

anonymous768631
    Guest
    Е, прав е човекът!
    Не е прав този с първия пост.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не разбрах чий оргазъм "идва" и за коя точно течност става въпрос?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

На оназ горе идва и за нейната течност дума става хахаха

Половин литър си е сериозно количество. Не мисля, че е нормално !!!

Фен
    Град
    the world is mine ~
    То направо си е обезводняване !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Голям фен Аватара на Emilen
    Доколкото разбирам, става дума са скуирт или женска еякулация. Не е чак толкова често срещан, но е нормален. Повече можете да прочетете тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation

да БЛАГОДАРЯ НА всички които ми помогнаха няма що само Емилен беше човек на място аз споделям вие се гаврите че съм направила грешка има неблагодарници Благодаря ти ЕМИЛЕН

Цитирай Първоначално написано от chimito0o
    да БЛАГОДАРЯ НА всички които ми помогнаха няма що само Емилен беше човек на място аз споделям вие се гаврите че съм направила грешка има неблагодарници Благодаря ти ЕМИЛЕН
    За да сме неблагодарници, трябва да си ни направила услуга и да не сме ти благодарили. Някой помни ли нещо такова да се е случвало

chimito0o не им обръщай внимание. Чети само отговорите които имат смисъл. в тоя БГ форум 80% ще ти се присмеят, оплюят и подиграват с детските си несериозни и тъпи шеги от пред училищната всъщност и те не знаят за какво са се регистрирали тука, май да се забавляват на чуждите гърбове
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Определено си е така ! повечето са в някакъв техен свят и явно скоро няма да излязат от него ! Още с детския акъл на по 10 години ! не че аз съм много голяма но гледам малко по - друг начин Благодаря ти !!!

Като пишете глупости, как да отговаряме коректно? Половин литър...

Град
    София, България
    Ебавка?! FAIL!! К'ви са тия глупости, половин литър?! Урината няма как да потече, когато си в оргазъм!!

Голям фен Аватара на Emilen
    Не е глупост това за половината литър. Наистина е доста обилно. Едва ли го е мерила. Може да бъде буквално като изливане на сериозно количество течност. Не става дума за урина! Колкото до невъзможността да се изпусне урина по време на оргазъм, това е вярно. За мъжете. Особеност на половата и отделителната система, които ползват един канал. Не бих се обзаложил за жените, обаче. Но пак казвам: женската еякулация не е уриниране. Това е отделяне на сериозно количество течност от жлези. Жените, можещи да еякулират като правило преживяват много силен оргазъм. И съм сигурен, че мнозина тук биха им завидели за това. Както и на партньорите, предполагам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си