.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Голям фен

Вече незнам как да го озаглавя..

Незнам от къде да започна..С най-добрият ми приятел (вече бивш) се скарахме и сега сме просто познати на здравей и здрасти.. което е жалко.Не мога да свикна с тази мисъл.Постоянно мисля за него, не мога да понеса, че за пореден път ме предадоха и загубих човек за който бих дала и живота си..В ново даскало съм от тази година.Добре, нови хора, нови запознанства..В моя клас има 2 момичета с които се сприятелих по-така вече 3-4 месеца от както почнахме даскало.Те двете са добри приятелки разбира, се преди аз да дойда в новото даскало.Но някък си понякога се чувствам излишна при тях..Не че не се разбираме или нещо такова.Даже напротив.Много добре се разбираме, постоянно се лигавим, смеем се .. но пак казвам..чувствам се излишна понякога между тях.Дали е от това, че вече 2 пъти ме предават хора на който разчитам и познавам цял живот, или заради това, че нямам вече толкова доверие на хората.. Незнам какво да правя.Постоянно ми е кофти освен, ако някой не ме развесели, но и това не помага..
    Хора много , Човеци малко !

Като те гледам си на не повече от 14-15 години, излез от тея филми, че те предават цял живот.

Ще смениш доста гаджета и приятели, докато намериш истинските хора до себе си.. Има една приказка "всяко чудо за три дни". Няколко дена ще ти е гадно и ще свикнеш, даже ще се чудиш на предишния си акъл. По - добре не взимай нещата толкова насериозно в момента, и гледай малко по-весело на живота. И не си мисли, че на тая възраст, на която си, като си намериш гадже ще се омъжиш за него и ще живеете дълго и щастливо, но въпреки това, човек като се влюби е нормално да мисли така. Живей малко повече за момента

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Като те гледам си на не повече от 14-15 години, излез от тея филми, че те предават цял живот.
    8 клас майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не виждам за какво непрекъснато се вкарвате във филми.Хванете някакво гадже,скъсате с него след 1 седмица и се почва "Не мога да живея без него,какво ще правя сега" и т.н ..

Голям фен
    modjodjodjo-опитвам се да живея за момента.Така е.Верно филмирала съм се и аз си го знам, и ме е яд на себе си че се ядосвам за най-малкото.От пубертета е сигурно незнам.

summerz - Никога не сме били гаджета.А и за момче никога не съм казвала "Край не мога да живея без него какво ще правя сега" и.т.н. Той ми беше просто най-добър приятел.. Ама само БЕШЕ

още не сте се изградили като характери(не че и аз съм де),но след 1-2-3 години когато дойде истинския живот ще разбереш че това са глупости и ще се смееш на акъла си,с всеки човек е така.

иначе...майната им на тея "приятели" ,щом са се променили не означава че и ти трябва да се променяш

хората идват и си отиват,някои се връщат,само ти си константа и това трябва винаги да е така, не мисли че в теб е проблема

просто се развивай,но запази най доброто в себе си, някой ден ще го оценят истинските ти приятели...не тези за които ти спомена по-горе
    ~девойче съм~

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Когато 2ма си играят, третият е излишен.
    Тая ужасно настойчива илюзия, че съществуват приятели си я избий от главата. Помагай, когато сметнеш че трябва, но не давай големи надежди и не прави големи жертви за хора, които не биха го оценили. Никой не го оценява. Знай, че в тоя живот си сама и във всичко до края ще трябва сама да се оправяш и на себе си да разчиташ. Всичко отделно от собствените ти възможности е временна утопия, от която събуждането е разрушително.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    dimdim - Отдавна знаех, че приятели няма, но той някък си ми беше върнал надеждата.Както и да е.Ясно, е че приятели няма има само вечни интереси.Обаче аз съм по чувствителна ли незнам и аз как да ти го опиша, и все още не съм свикнала с тази мисъл.Благодаря ти за съвета все пак !

umri - Знам, че приятелство между две жени е заговор срещу трета.Не исках да се сближавам толкова с никой, защото после знам какви са последиците.Но така стана.Така е трябвало да стане.Вярвам в съдбата и от тук нататък ще се опитам да бъда по-корава и ще се старая да не ми пука толкова, колкото и да е трудно.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Просто траа да приемеш факта, че повече няма да имаш същия приятел и да не се измъчваш. Не е толкова лесно, знам, но опитай да се примириш, със сигурност ти предстоят още много приятелства. Другото, което е...не е зле да се понаучиш къде, подяволите, се слагат запетайки ...
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Вярвам в съдбата
    В съдбата вярват само тези, които се страхуват да направят нещо в живота си, и се самозалъгват и оправдават с нея.

Дори и всичко да е предопределено няма как да стане реалност, ако сама не повлияеш на конюнктурата. Важи за всичко, не само за конкретната ситуация.
    Temet Nosce

벨야카

Абе кфи сте такива черногледи.. Приятелите съществуват и не са затова, че да те оправят в живота, а просто да ти го направят по интересен.
    В живота е така, сблъскваш се с някой човек, ставате добри приятели, след което пътищата ви се разминават срещаш други хора и така. Хващам бас, че ако не си се скарала с този твой приятел за нещо кой знае колко сериозно, а за глупост, всичко ще си дойде по старо му. Пък и да не се сдобрите здраве да е... ся няма нужда да се дерпесирваш и да почнеш да си мислиш само глупости.

Супер фен Аватара на nymphadora
    голяма драма,голямо нещо

спокойно,като те гледам си кифлок,а те никога не остават сами.приятели нямат,но поне не са сами

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    като те гледам си кифлок

ahhahaa, казаха ли ти го !? ;ддд
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    hate city plovdiv, майна
    на детето му е гадно майна, вие тука тъшак си правите...
    аз ше ти стана приятел майна

Голям фен
    Офф тука сте повече комплексари от кофата бе . Човек да не си излее душата баси.Секи ги има тия моменти.Да филмирала съм се кво да направа ?

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    на детето му е гадно майна, вие тука тъшак си правите...
    аз ше ти стана приятел майна
    Ще те осъди за педофилия после, че цял живот я предаваш.

Град
    hate city plovdiv, майна
    ^аз не съм такъв човек майна
    ребека, аз ше ти стана приятел майна

Голям фен
    ТЦТЦТЦТЦ САМО ЛИГАВЩИНИ БРАТЧЕ !

Град
    hate city plovdiv, майна
    не се бъзикам майна

Голям фен
    Хаха да бе добре майна.

Град
    hate city plovdiv, майна
    що не вярваш майна?

Аз ти предлагам да го забравиш тоя ... защото съм сигурен че на него не ти пука за теб

офф ср за грешката горе ".... защото съм сигурен, че на него не му пука за теб"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от lalalal
    офф ср за грешката горе ".... защото съм сигурен, че на него не му пука за теб"

Ще го забравя.Не е края на света.

tuzaro - Защото ти никога не си сериозен МАЙНА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си