- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече незнам как да го озаглавя..
xixixixiПървоначално написано от rebeccaa
![]()
вий си знаете само думата "комплексирал" и тва си повтарятеоп,извинявай,също и "завиждатееее"
може и да ти завиждам,че си нямаш приятели,кой знае..![]()
всъщност кво стана ? намери ли си бфф? {{{}}}
Като ти е толкова добър приятел и толкова държиш на него, се сдобри с него... ако много държите един на друг това не е невъзможно![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз съм имала такива моменти.. всеки е имал.
Почти същия случай имах..
чувствах се по подобен начин..
всичките тези емоции ги изживях за няколко месеца.
Беше ми тежко. Особенно след това момче уж най-добър приятел..
Е.. вече минаха 7 месеца оттогава.. оживях..мислех, че ще минат много бавно, че ще се размекна и че ще му се обадя след всичко.. мне. Останах си.. видях колко държи на мен. Сега съм добре. Намерих си по-добри приятели.. или хора, с които се разбирам. Както и да е .. идеята беше.. след време ще разбереш, че всичко е било за добро.
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
от къде си ребека?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Макар че личат детските ти разсъждения, темата ме заинтригува.
Помня преди с един приятел колко близки бяхме. Всичко споделяхме, знаехме си и майчиното мляко и винаги си слушахме съветите. Вярвахме си и правехме нещо чак когато сме го обсъдили двамата. Когато се скарахме имах чувството, че светът се преобръща и ми беше адски кофти, защото ми беше скъп. В един момент спрях да слушам съветите му, защото не бях убедена, че е прав. Скарахме се, не си говорихме няколко месеца. И в този момент си подредих живота и осъзнах, че нямам нужда от него или поне, че не е толкова голяма загуба. Той ми даваше грешни съвети, когато спрях да ги слушам станах по-щастлива. Днес отново сме приятели, но вече не толкова близки.
Когато се замисля за отношенията ни, ми е смешно как толкова съм се връзвала за едно скарване и че не е било такъв проблем да не си говорим.
Не казвам, че и приятелят ти не е подходящ за теб, а че не трябва да се вкарваш в излишни филми. След време може би ще се смееш на себе си.![]()
Бях в същото положение миналата зима.. Момчето, което ми беше най-добър приятел 3 години, с който бях прекарала най-прекрасните моменти в живота си, който си мислих, че винаги ще е до мен.. Един ден просто ми разби носа.. От тогава прекратихме всякакви отношения.. Нито "здравей, здрасти" нито нищо.. Като се видим просто се правим, че не се познаваме. От начало ми беше много трудно да приема, че "най-важният" човек в живота ми вече го няма, но след като помислих разбрах, че ако наистина е държал на мен е нямало да постъпи така. След около месец-два дойде и ми се извини, но нямах намерение да му приема извинението, и все още не съм размислила.. Такива хора, които се обръщат срещу тези, които най-много държат на тях, не заслужават да имат приятели.. Помисли и ти над постъпката му и дали си заслужава да се садваш..Постоянно мисля за него, не мога да понеса, че за пореден път ме предадоха и загубих човек за който бих дала и живота си..Успех.
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
И аз съм в абсолютно същото положение и наистина мисля, че трябва да приемеш мисълта, че никога няма да имаш истински приятели. Можеш да се разбираш с всеки, да си говориш, но никога не се доверявай напълно, защото това може да се окаже поредната фатална крачка, която си направила.![]()
<<>>
Истинси приятели имаПървоначално написано от OoTequilaoO
ама мн рядко за съжаление ...
Да хора, така е след време ще ми е смешно, че така съм се филмирала за глупости, след като в живота има много по-лоши неща от това.Аз сама си го знам, не е нужно да ми го казвате,но нали съм в пубертет кво да направя? Ще ми мине след време.
Хора много , Човеци малко !