.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Екскурзия в чужбина

Препоръчайте ми някой хубав град ,в някоя от съседните ни държави Ако сте ходили някъде и сте останали с хубави впечатления.ии все пак да е по-цивилизован :ДКолебая се между Белград и Букурещ... помагайте ))

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Където и да е в Германия,много ми хареса там,въпреки че посетих само Нюрнберг.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    В Букурещ бях преди 3 години и ми хареса В Истанбул е много красиво!! А иначе и аз много искам в Белград ...

anonymous708973
    Guest
    Има милиони възможности в любимата ми Германия, както и в много други държави, а от съседните - Истанбул е задължителен, нашите бяха там и го обожават!
    В Гърция са били също - Солун бил чудесен, а аз ходих на остров Тасос - прекрасно местенце, а гърците са много сърдечни.
    От Македония - Охрид естествено... А в Румъния си заслужава да видиш замъка на Дракула

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Охрид
    Шофирай разумно - стигни жив!

Букурещ, ако продължиш към Карпатите посети Синая и Брашов

Аз много искам да отида в Белград, но и Букурещ ми е много близо. Мога да отида и до Гюргево, ако искам.
    Препоръчвам ти Белград.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Аз съм била две лета в Кушадасъ-Турция. Много съм доволна.

Будапеща и Загреб.

Fuck Турция!!
    Ходи в Германия, като направя 18 ще отида, тва ми е любимата държава..
    Всъщност има много страни в които може да отидеш, Гърция,Италия, Франция, Испания и т.н...

П.С.И защо всички викате Турция? То добре хубаво(поне по вашите думи), ама Турция е да му се не види...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    От Балканите бих ти препоръчал Гърция,Хърватска и Кипър,от Западна Европа - Франция

Истанбул е страхотен град . Препоръчвам ти да отидеш

Град
    София
    Русия...не съм ходил,но съм гледал на снимки

Цитирай Първоначално написано от northernice
    Букурещ, ако продължиш към Карпатите посети Синая и Брашов
    +1

Фен Аватара на wildheart
    Град
    Варна
    ГЕРМАНИЯ ! Това е страната ! Стига с тая турция ! Отидете вижте култура, архитектура, природа, чистота, приятни хора, ядене и пиене заедно с ужасно много забележителности, дори и в по-малките градове !

Цитирай Първоначално написано от wildheart
    ГЕРМАНИЯ ! Това е страната ! Стига с тая турция ! Отидете вижте култура, архитектура, природа, чистота, приятни хора, ядене и пиене заедно с ужасно много забележителности, дори и в по-малките градове !
    +1 и за тебе,но недей да говориш за Турция ако не си ходил.Колкото и омраза да таим повечето към тях са си страшно напреднала държава откъм архитектура и икономика.Да не говорим колко музеи,дворци и т.н. имат.Доста яд ме хвана btw...

Цитирай Първоначално написано от Gnom
    Цитирай Първоначално написано от wildheart
    +1 и за тебе,но недей да говориш за Турция ако не си ходил.Колкото и омраза да таим повечето към тях са си страшно напреднала държава откъм архитектура и икономика.Да не говорим колко музеи,дворци и т.н. имат.Доста яд ме хвана btw...
    Както каза пича, Германия е страната, писна ми с тая Турция кво я хвалите? Колкото и красива да е, не е повече от България!Тва, че са по-напреднали не значи, че всеки трябва да ходи там...

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Париж!
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Венеция, Италия - просто е невероятно там Кацала съм си че 1 ден пак ще отида, живот и здраве, ама с гадже прекалено романтично е

Дубровник, Хърватска - там също е доста хубаво, но е скъпичко

В Гърция съм била само на о-в Тасос и о-в Корфу - и на двете е яко. Нашите бяха в Солун и казаха, че също си заслужава да се отиде.

А в Турция определено Истанбул
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на fanpire
    И аз съм за Германия! Тази страна я обожавам просто там има изключително много забележителности:замъкът Ноиншваинщайн,въртящата кула в Берлин,от планината Шварцвал там извира река Дунав има и още много други

Повече от фен
    колкото и да е красива Германия, студените лица на хората ме подтискат и определено ми убиват удоволствието ;д париж или истанбул ти препоръчвам

Супер фен Аватара на fuckme
    в някоя от близките държави бих ти препоръчала Загреб или Опатия (и двата в Хърватска). Много ми харесаха и с удоволствие бих се върнала там! Също може да отидеш на о.в Корфу, аз лично бях в един хотел Messonghi Beach се казваше хотела в градчето Moraitika май. Огромен комплекс със 9 басейна, няколко хотелски сгради, малки бунгала, собствен плаж, три -четири сгради - ресторанти със шведска маса - полупансион, както и заведения, магазинчета, градини и влакче, което обикаля. Аз бях септември и по 600-700 лв на човек ни излезе. А и има страхотна аниматорска програма. И въобще в Корфу е хубаво, защото може да си купиш очила и шнорхел и подводен фотоапарат и да гледаш и снимаш под водата. Има също много забележителности - природни и културни. Може да се возиш на корабче със прозрачна подводна капсула, в която се сяда и гледаш под водата - едни водолази скачат и с храна привличат риби и октоподи... страхотно е! После ти се включва и шоу с тюлени... Въобще, аз много се изкефих на Корфу в Гърция и на Загреб и Оппатия в Хърватия. А морето е страшно красиво, още на плиткото...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Reaper93 - Спри се с тези твои тъпи
    разсъждения,защото изглеждаш смешно отстрани..
    И защо да не препоръчат Турция,когато е наистина
    страхотна държава ... Напреднала е откъм архитектура
    и икономика..Имат страшно много исторически
    забележителности,дворци,цъ ркви и други.. И ДА,нещо
    ПОВЕЧЕ Е ОТ БЪЛГАРИЯ..Да не говорим за това,че е голяма чистота там,особено в Истанбул..Няма да видиш нито едно боклуче
    в Земята,докато тука не е така,което не е за похвала....
    Това,че преди не знам си колко години България е
    била под турско робство,не означава,че трябва да мразим Турция и турците..
    И само ако ми отговориш с какво са виновни днешните турци,
    затова че преди хиляди години България е била под тяхно
    робство ?Да не би те да са виновни за това ? Както и да е,спирам дотук..

Турция,Букурещ,Германия,Ру ия..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Потребителя попита за съседни държави, не за Германия, Франция, Унгария и т.н.
    Предлагам ти да отидеш в Гърция или Турция. Не смятам, че Сърбия и Румъния са туристически дестинации. Македония също е идея. Но аз залагам на Гърция. Мисля, че е причтно и екзотично място, не че другите места не са хубави, но си е мое предположение.
    Вафла..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Reaper93 - Спри се с тези твои тъпи
    разсъждения,защото изглеждаш смешно отстрани..
    И защо да не препоръчат Турция,когато е наистина
    страхотна държава ... Напреднала е откъм архитектура
    и икономика..Имат страшно много исторически
    забележителности,дворци,цъ ркви и други.. И ДА,нещо
    ПОВЕЧЕ Е ОТ БЪЛГАРИЯ..Да не говорим за това,че е голяма чистота там,особено в Истанбул..Няма да видиш нито едно боклуче
    в Земята,докато тука не е така,което не е за похвала....
    Това,че преди не знам си колко години България е
    била под турско робство,не означава,че трябва да мразим Турция и турците..
    И само ако ми отговориш с какво са виновни днешните турци,
    затова че преди хиляди години България е била под тяхно
    робство ?Да не би те да са виновни за това ? Както и да е,спирам дотук..

Турция,Букурещ,Германия,Ру ия..
    Падна ми в очите и то много, мислех те за печена но...
    Няма да коментирам, няма да влизам в конфликти, щом смяташ, че Турция е повече от България, просто не пиши, няма да ти отговарям..Ако наща държава беше напреднала в икономиката и тя щеше да е чиста...
    А тва за кво са виновни, просто си ги мразя, имам си това чувство и няма да изчезне....
    А вие гадни хорица, като я хвалите тая Турция, ходете там режете си оная раота, пускайте мустаците, жените да си гледат сериалите и просто се махнете от България...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си