.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хвърляй монета,ако се падне ези значи слушаш сърцето
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Дори и сърцето да крещи като лудо ДА,ако човека отсреща е боклук,не си заслужава ама грам дори! Такъв е моя случай и предпочитам да намеря друг,по-подходящ,отколкото да обичам едно НИЩО.
    ...it's the first day of the rest of your life!

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от Eos
    Цитирай Първоначално написано от s40t4
    Зависи дали си заслужава... 50/50
    +1 Зависи какъв е човека в когото се влюбваме и дали си заслужава.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Сърцето никога не греши .
    Бас ?

ПТ: Слушай разума. После да не казваш "Мозъче, беше право...".

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Когато сърцето крещи "да", разумът "не"... тогава питаме хуя.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Варна, моретоо :)
    То се тая май
    хЪх...

Слушай сърцето си и не съжелявай за нещо което си направила ако си била истински щастлива . весели празници ..

Винаги сърцето - МОЗЪКА!!
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

sporedd men e nai prawilno razyymatt , imaxx sushtata greshka poslyshaxx sarcetto i sega kwo sum preebana ,xx
    From:
    Merlyn Manson

Голям фен Аватара на CR0W
    Ти само сърце и мозък ли имаш.Питай дробовете(имаш 2 бели и 1 черен)

novasum
    nirvana13

Само интуицията няма да те излъже никога

Преди няколко месеца бях в подобна ситуация. Сърцето ми казваше "да" ... а разумът "не"...в крайна сметка послушах сърцето..и сега съм най-щастливото момче на света (:

В такава ситуация съм сега,но при мен е различно.И сърцето и разума ми казват ДА,но родителите ми казват НЕ !

ами ако не разполагаме с ткъв полов орган

horata, koito zadavat vyprosa - "syrceto ili razuma", vytreshno v sebe si veche sa reshili che pravilnia izbor e sliapata viara ( syrceto ). ili imat kreshtiashta nujda ot tova da napraviat "a leap of faith". i zadavaiki tozi vypros, prosto nesyznatelno tyrsiat potvyrjdenie na viarata si v silata na syrceto, izrazeno v ekzaltiranoto - "syrceto znae vsichko", koeto drugite nai-veroiatno shte opovestiat. zashtoto, v osnovata si, vsiako choveshko syshtestvo ima nujda ot sliapa viara, kakto ima nujda ot vyzduh i voda. viarata e fundament na stabilnostta na syshtestvuvaneto.

horata, doveriavashti se na razuma, ne zadavat takiva vyprosi. syrceto i razuma, v perfektnata nastroika, jiveiat v idilichna simbioza edno s drugo.

dori i v tazi idilichna simbioza obache, razuma, obvyrzan s Egoto i Az-a, vinagi shte se opitva da vzeme preves nad syrceto i da zavladee vsichko.

^_^

И аз бях в такава ситуация преди около 4 месеца. Послушах сърцето си и обърнах гръб на разума ... в последствие имах много проблеми с родителите си, много от така наречените ми приятели ме обсъждаха "Как може да е с него" и тем подобни... абе ужас и всички мислеха, че съм сбъркала в избора си ... да ама не ... Сега съм най-щастливото момиче на света ... Родителите ми не само, че не ме притесняват като излизам с това момче, напротив майка ми дори се тревожи като излизам на дискотека например без него ... Приятелите ми продължават да ме обсъждат, но сега могат само да се късат от завист , че имам толкова точен пич до себе си ... мхм сега не само сърцето, а също така и раума, и родителите, и приятелите казват ДА )
    ^_^ \\//

Въпреки че знаеш че не бива и че после ще съжеляваш горчиво, винаги АМА ВИНАГИ слушаш сърцето си! То е много подло защото те оставя на вълците едва ли не, а на теб ти харесва докато не се събудиш и не разбереш колко дълбоко си затънала в калта.
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Слушай си сърцето.

Понякога е супер трудно да слушаш сърцето си, защото то ти крещи да рискуваш, а ние често се страхуваме от това. Но пък ако го направиш, ще видиш дали се получава и ако не... продължаваш напред с живота си.

Сърцето не греши. Дори и сега да изглежда, че е сгрешило, след време осъзнаваш, че не е.

В такава ситуация да послушаш сърцето, означава да рискуваш доста, на което малко хора се осмеляват ... но мисля, че само с риск откриваме истинското щастие.

обичай с ума и мисли със сърцето.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Казваме НЕ
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

тей то...ам който няма какво прави

Град
    Русе
    Ахх ..ами тук изборът си е труден,ноо аз бих заложила на разума,защото дори сърцето да крещи ДА,но да знаем,че е НЕ и ако послушаме сърцето след това ще ни заболи двойно повече.. няма смисъл да се заблуждаваме,в нещо което няма бъдеще
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Голям фен Аватара на akinom
    Винаги ми е било смешно..

сърцето крещяло ,, ДА '',
    а разумът ,, НЕ ''

xaxaxaxa.. циганска работа!

Обедила съм се, че сърцето не винаги е право, слуша се разума! Освен ако не си.. душатаааа боли,, оо умирам на екс! ;д ..

.... сами преценете !!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си