От известно време се чудя... абе кво стана?! Сега е модерно да си наркоман ли?! В училище всяко междучасие партийка за трева. Вечер купони и нещо повече...ебаси ежедневието. Аз лично не съм против употребата, но ... 12-13 годишни "приятелчета" идват да ми се хвалят как са пропушили трева. След време идват и ми разказват първия път като са се начертали...до къде ще стигне тва.. Във фейскух гледам...всеки тегли наркомански, тревомански, пиянски късмети и се хили и се кефи такъв...всички да знаят, че веднъж се е нашмъркал...голяма гордост.

И кво..модерно ли е да си наркоманче отрепчица...модерно ли е да спиш в локвите пиян. Яко ли е да ти тече кръв от носа, или да се задушаваш а...тва те прави гъзар аа ше ви еба майката на всички боклученца !

(сега знам, че ще започнете да се правите на умни и да обръщате думите ми срещу мен, но не става въпрос за мен, аз знам кво правя, става въпрос за боклучетата, които още малко ще си напишат на челата "Аз се друсам веднъж на месец и съм наркоман! Ако се друсаш си готин!" )

Искам мнение по въпроса. Дали е така, защо е така, може ли да спре?!