- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Така ли е?!
От известно време се чудя... абе кво стана?! Сега е модерно да си наркоман ли?! В училище всяко междучасие партийка за трева. Вечер купони и нещо повече...ебаси ежедневието. Аз лично не съм против употребата, но ... 12-13 годишни "приятелчета" идват да ми се хвалят как са пропушили трева. След време идват и ми разказват първия път като са се начертали...до къде ще стигне тва.. Във фейскух гледам...всеки тегли наркомански, тревомански, пиянски късмети и се хили и се кефи такъв...всички да знаят, че веднъж се е нашмъркал...голяма гордост.
И кво..модерно ли е да си наркоманче отрепчица...модерно ли е да спиш в локвите пиян. Яко ли е да ти тече кръв от носа, или да се задушаваш а...тва те прави гъзар аа ше ви еба майката на всички боклученца !
(сега знам, че ще започнете да се правите на умни и да обръщате думите ми срещу мен, но не става въпрос за мен, аз знам кво правя, става въпрос за боклучетата, които още малко ще си напишат на челата "Аз се друсам веднъж на месец и съм наркоман! Ако се друсаш си готин!" )
Искам мнение по въпроса. Дали е така, защо е така, може ли да спре?!
Let the psycho plays with you...
И в Шкулото е така-само тревичка брат.Даже едно фр за рамките на 3 часа,3ри цигарки опъна и заспа и не знаеше де е ,добре,че му мернах една да се ошашави.Нищо против да се успокиш с една тревица преди изпит или като си с проблеми,ама на всяка почерпка голямо мазало ти идва.
Имах случай дето бившия-бивш () реши да ми покаже,че пуши и резултата беше сън на пейката.
Ще те отлъчат по-лесно от групата като не взимаш,при мен минава номера
-За да има повече за Вас.
Това пак някаква тема за морал ли е ?
Може да се спре ако някои родители обърнат малко внимание на това, какво правят децата им.![]()
Такъв пример сте дали, такива са станали
Какво чудно има...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ахах да бе,някво жалко е да парадираш,че си отрепка хаха. ама повечето хора,поне моите наркомани просто си лафят за нещата които ги интересуват (в случая наркотици) и не гъзареят от факта ;д
но ти може би говориш за друг тип хора![]()
а не виждам нищо лошо в тва повече хора да пушат... за синтетиките си права,ама за козчето...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Не, не е тема за морал. Aз също употребявам спец. трева. Питам ви дали сте забелязали, че това се случва. Защо според вас има хора, които го смятат за мода. Как се е превърнало в мода. Има ли начин да се спре.Първоначално написано от radeberger
И според мен тва с родителите си е чисто и просто клише, глупост. Защото като се замислиш...наказан си, нямаш кинти, отиваш на училище, пуши ти се =>
1. Имаш приятел, който да те почерпи.
2. Пушиш и плащаш като изтече наказанието.
A представи си 2 цигари в рамките на 5мин. ... тва е от нямане кво да се прави. Депресия...искаш само да се напушиш възможно повече.Първоначално написано от Shia
Тва ще да е!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Гинесгърл - нищо проотив коза, нищо против дори синтетики. Против хората и начина, по който ги използват.
добре бе,вие или пушите някъв нечуван коз,или сте невиждани хора о.ОПървоначално написано от Shia
в смисъл,аре стига,аз пуша много чадел и не заспивам по пейките от една цигарка ахахха
--
иначе,да бе,и аз се дразня,че превърнаха иначе 'лоши и вредни' неща,които са били ъндър преди някфо време в мода..
всичко се комерсиализира в днешно време,много зле.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
^^ Може би има в предвид, че е пушил сам. Аз вчера бях почти заспала от 1 цигарка + ракия. Кво остава за 3. Тежко е, тежко е да се смесва.
Иначе...да не превръщаме темата в дневник на наркоманите :Д
Според вас от къде тръгна цялата работа.
аз пък се кефя, че съм си чистичък![]()
даже и пиенето ше го спирам
то густо, то пусто
Не ги разбирам аз видовете и кво точно слагат в устата си,но си пушат някавки пъпки със мнооооооого семки
Заспалия на пейката пуши сам и аз само му бях компания.
Търсенето стана по-голямо и има някаква сентенция,че без коз нЕма купон,лоюбопитството също...
Извинявай, ама ти не си ли същата отрепка като тях, какво значение има, че си по-голяма?
И също така, твоята среда е наркоманска, затова и на стената ти (фб) гледаш такива хора, които теглят такива късмети и си слагат такива снимки (избОхнали).Човек набута ли се в наркоманска среда, общо-взето няма процеп през който да срещне нормален човек, защото един нормален човек не се събира сред дегенерати. И единственият ти шанс да срещнеш такъв човек е не като продължаваш с тая компания, където всяко ново попълнение е същото или по-лошо от предното, а като се измъкнеш и започнеш да се срещаш с нормални хора, които могат да бъдат весели без да са неадекватни, "във филма" и т.н.
Знам, че нормален е една много разтеглива представа, но за мен нормален е кажи-речи средностатистическият човек, който пийва от време на време, учи/работи, разпуска петък и събота и вечер и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Слабо ме вълнуват тея наркотици, едни го правят защото им се живее, искат да разнообразят, а други от гъзария. А днес просто е почнало да отминава времето на по - консервативните родители и държат по - свободно децата сиАз например никога не съм псувал пред наще. А днес има деца дето си пушат спокойно пред техните. Вуйчо ми е на 35 години и през живота си не е палил цигара пред баща си. Като цяло нека си пушат, смъркат, боцкат децата, след време може да ти трябва някой да ти изкопае външна тоалетна и си хващаш някой наркоман за 20 кинта
![]()
n00bs
Между отрепка и отрепка има огромна разлика.
Защо е толкова гъзарско не мога да разбера.Първоначално написано от yakuza_
И хората от моята среда, не се фукат във фейскух колко са изпушили. Правят го тези, които когато съм ги добавила, не са били такива. Изведнъж всички станаха разбирачи.
Едно ще ви кажа - който се е занимавал с наркотици (независимо дали като дилър или като употребяващ) нищо хубаво не е видял! В това число влизам и аз, когато преди 2 години за малко щях да си отида от този свят благодарение на "безопасния" коЗ. Е, отървах се само с психическо разстройство, което повече от 1 година ми правеше живота ад. Буквално незнаех на кой свят се намирам и все пак оцелях. Така че дори козчето си е доста опасно, да не говорим за хероина, кокаина и т.н - тях вече почнеш ли ги спасение няма...
Ами не са креативни, не са забавни, все с нещо което трябва да са готини и считат, че това е начина.Знам ли, напоследък е модерно да си пропаднал, едва ли не. Големия град развращава
![]()
n00bs
Кво ти се е случило....Не мога да си го представя това по никакъв случай, при положение, че съм имала случаи, в които съм прекалявала със всичко по много..........как така си се прецакал?Първоначално написано от Lifestealer
Разликата между мен и отрепките е, че аз не се гордея, когато някой ме нарече наркоман, отрепка, боклук и т.н.
Ем', човек, тинейджъри. Т'ва е техният бунт или поне чувство за бунт.
Те ще се кефят да ги наричат "провали" и "отрепки", защото им звучи so out of the system, докато по-улегналите хора имат други (непсевдо) неща, заради които да се чувстват горди, както и явно друсат заради други причини, а не защото го свързват с бунтарство и т.н.
За всеки слуучай е нормално един пубертет да минава тежко, обаче хората, които посягат към метълски, окултни, или пък наркомански сбирки, за мен са в някава степен по-изкривени от другите пубери, защото и 3те среди предполагат пълно отричане на обществото, желание да си в много ограничена компания, негативно отношение спрямо "другите", които са чалгари, фешъни, ретардирали, сдухани и т.н. (зависи в коя група се намираш)
Т'ва поне са си моите наблюдения, щото съм била част от провалска групичка и знам някои неща за тия среди.
Доста знаеш, да![]()
И как беше в метълските групички ?![]()
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Не мисля, че има смисъл да обяснявам на човек, който просто е решил след всеки мой пост да ме подяжда, и да се държи снизходително, подценявайки способностите ми и опита ми.
Ако говориш с хората като с човек, и не се надуваш, и премахнеш подигравателния тон към хората, може и да се получи някаква дискусия или отговор на иначе реторичния ти въпрос.
Изпарява ми се желанието даже да обяснявам всеки път когато се намесиш, но като цяло ти губиш, ако не гледаш от психологическия начин на нещата. Също ти ще си умреш от негативизъм и злоба, а не аз, така че приятен ти ден![]()
Извинявай, че подценявам чутовните ти способности на : а/ психолог б/ специалист по обществени науки в/ педагок г/ реформатор и пр. и пр. Сигурно не съм прав. Пък и да.. опитът ти е огроменПървоначално написано от jghgh
И за друго си права - въпросът ми е риторичен. А защо е такъв ? Защото твърденията са ти смешни
Доста грубо от твоя страна да ми пожелаваш приятен ден при положение, че прогнозираш моята смърт / от злоба и негативизъм /![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Те също го правят. И се кефят, и са големи...Първоначално написано от jghgh
А тези, които не са чалгари фешъни и т.н. ... Попадала съм на размишленияа на макс 13 годишни момиченца, които правят неща, които смятат, че са правели/правят каките и батковците с КЕЦОВЕ ?!?!?! Wtf? Кво общо имат кецовете...айде кажете ми !? Не е ли смешно? Не мога да повярвам, че има хора, които мислят по този начин.
Мда, имам 'чутовни' способности..
Ти пък имаш огромен проблем, защото винаги се надуваш, но явно си имаш причините, за да се държиш по този начин.
И да, кур за твоите разбирания, не за моите.
Защото възрастта не е чак толкова определяща за моя опит и за опита на човек, расъл в саксия (например, не визирам конкретно теб, защото ти си толкова велик, невероятен, всезнаещ и разбира се, арогантен, че как мога да визирам теб.)
Аз много добре знам през какво съм минала, с кви хора съм дружала, каква беше тяхната псих. нагласа и каква беше моята, какви неща правехме, как разсъждавахме и т.н. и да, опитът ми за 17 годишна е по-голям, отколкото си мислиш, щото съм видяла крайностите на различните положения.
И нормалният човек е социално и що-годе уравновесено животно, а не се събира на скатани места, които са израз за асоциалност и отчужденост, нито дневната му тема е нещо против религията, останалите хора и т.н.
За наркоманите, всичките които познавам и които пред очите ми станаха хора с БЕЗОТГОВОРНО отношение към живота, секса, ценностите и т.н., живеещи ден за ден сополи, имаха проблеми в семейството си или по някакъв начин бяха изтървани от пътя, объркани, и вътре в себе си наранени. Само за справка, щото си спомням даже как са ми обяснявали, а и по самото поведение си личеше, че са с проблеми няк'ви, което после прераства в една присмехулна нагласа към всичко и всички, отношение "БХ", "не мъ ебе" и не знам си какво. -> Защитна реакция, че са недосегаеми.
Метълите пък, от които и аз съм била част, и си го признавам, обикновено са аутсайдерите, тези, на които никога никой не е обръщал внимание, подценените и етц., и обикновено пред очите ми даже такива хора стават "метъли", или някви "магове" - и се получава сбирка недоволни идиоти, които се наливат с алкохол, плюят другите, обсъждат минаващите хора с цветни дрехи, избиват недоволството си от света и обществото с някви лозунги тип "I hate you and I don't need a reason" и всякакви тем подобни. Метъли обикновено стават супер непригодените индивиди и т.н.
Фактор за тяхната ненормалщина е малката им разпространеност и приемственост. Обществото може да е всякакво, но точно измерва кое поведение е нормално и кое не. Не мога да скрия, че това, което се приема от днешните млади за нормално, за мен е неприемливо, но щом тая младеж обикновено отрича друсалките с кецовете" ", метълите ит.н, за какво си говорим. Кой намира за нормално да ти блуждае погледа често, да се събираш в малки компании, да си прекалено 'арть', 'освободен' и не знам си какъв, както и кой приема метълите, козите глави, грухтенето, а дори и Слипнот? Ха!
Мога и още да разтягам, но предполагам усещаш психологическата нотка, която е доста застъпена. Мен не ме грее много-много ти за колко добър психолог ме смяташ, на мен ми стига 1. че се усещам като такава, защото усещам корените на човешкото поведение 2. че двама психолози са ми казвали, че анализирам много добре.
А чалгарите, каквито и да са, са далеч по-нормални в тоя ненормален свят, най-малкото заради тяхното отношение към света и начинът им на живот, и ако щеш - заради ритмите, които слушат, щото поне не са деструктивни.
кефите ме...
виждам засягането на библейски проблем от пра-старо време, а именно вечната опозиция 'чалга-метъл', което ми навява мисли в неприятна посока - че някой ще стане груб и ще използва неприлични изрази!