Всъщност моят проблем е следният той е специфичен по същност значи аз съм момче на 15 години и съм от Карнобат и не мога да си намеря гадже всъщност аз имам различни интереси от момичетата на моята възраст и имам дълбоко минало значи аз съм болен от хидроцефалия това е заболяване се определя по това че едно вещество в мозъка забравих какво е няма голямо значение не циркулира в мозъка аз съм лежал 6 месеца в Варненската болница заради таз хидроцефалия и ми сложиха диагноза параноична шизофрения и общо взето 4 месеца след изписването ми в София ми казаха че имам силна депресия това значи че са ми сгрешили диагнозата и са ме лекували с лекарства с който упояват болните от шизофрения те имат лечебно свойство за подтискане на параноята им всъщност в София 4 месеца съм лежал това не го казвам като гордост искам да ми разберете проблема ако ме разбирате всъщност се наложи да се изчиствам 2 години заради това че са ми давали тези лекаства значи от 2006 до 2010 тази година ми направиха ядренно магнитен резонанс и това показа че имам това заболяване разбира се подобрява се но не това ми е проблема заради което се обърнах проблема е че момичетата не ме приемат такъв какъвто съм те ме презират опитват да потъпчат достойството ми при момчетата също е така и момичетата са така всички младежи са деградирали в Карнобат и са лекомисленни просто са много ограничени за да може да разберът как ми е сега бих искал да имам повече приятели бих искал да имам някой независимо на какво растояние е да ме подкрепя аз имам в момента много хора но не трябва ли хората да приемат хора като мен за пример хора тръгнали срещу течението хора който са се отдали на това да изградят своя мироглед и да го осъвършенстват както и идеалите си и принципите си аз съм много добър човек искрен съм с вас хората в Карнобат ме приемат заради това като педерас и као някакъв мухлю но не съм такъв никоя не ми дава възможността да съм до нея и сами създават проблемите се ме упрекват към нещо и са надути с огромно самочувстиве не искам да говоря така за съгражданите си но не искам и да лъжа не лъжа както виждате искам да ме разберете не мога да си намеря гадже нито приятел в Карнобат изолирал съм се заради това от всяко момиче опитвам се да зарибявам момичета и да говоря на широко с тях но не ме разбират !!! исками се повече хора да бяха като мен но малко са жалко е това покожение найстина според вас как да постъпя за да имам гадже просто те са създали определени предрасъдъци който са много грешни и всяка една говори зад гърбът ми лошо и на другите говори лошо просто в градът не мога да намеря моята половинка и да ви кажа в почти всяка провинция е така